Prada Infusion D'Iris
in

Prada Infusion D’Iris

Apa de Parfum Prada Infusion D’Iris a aparut pe piata in anul 2007 si reprezinta un parfum oriental lemnos. Despre numele acestui parfum, putem spune ca este inspirat de o metoda veche de obtinere a prada-infusion-dirisextactului de iris, iar aceasta metoda presupune inmuierea timp de sase luni, dupa care erau extrase notele proaspete si dulci de iris. Creatoul acestui parfum este Daniela Roche Andrier de Givaudan. Parfumul se comercializeaza intr-o sticluta foarte eleganta si retro, ceea ce inseamna ca orice femeie va fi suprinsa in momentul in care va achizitiona un parfum de acest tip si il va descoperi. Notele de varf pentru acest parfum sunt cele de flori de portocal africane, portocale, mandarine si neroli. Referitor la notele de mijloc putem spune ca sunt asigurate de iris, mastic si galbanum. In ceea ce privesc notele de baza, despre acestea putem adauga ca sunt de vetiver, cedru, lamaie si benzoin. In aceste conditii, compozitia acestui parfum este una impresionanta, ce poate oferi mereu beneficii multiple persoanelor din randul publicului masculin ce aleg sa il utilizeze.

Pe de alta parte, apa de Parfum Prada Infusion D’Iris reprezinta un parfum lejer, ideal pentru femeile moderne si romantice. Daca faceti parte din aceasta categorie, este indicat sa optati pentru achizitionarea unui parfum de acest tip. De asemenea, poate ascunde puritate, prospetime si lejeritate, elemente ce va vor oferi posibilitatea de a va bucura mereu de o aroma impresionanta ce va va incanta pe deplin. Parfumul reprezinta o aroma intima si personala ce va invaluie intr-o clipa in mantia fina si catifelata. Acest parfum se deschide prin note de mandarina, flori de portocal si galbanum aromatic si cat se poate de captivant. In aceste conditii aveti posibilitatea de a va bucura de utilizarea unui parfum cu o compozitie incantatoare ce ofera beneficii multiple. Este indicat sa utilizati acest parfum mai ales pe perioada zilei, deoarece in acest tip va puteti bucura de o aroma potrivita, pe placul dumneavoastra si a persoanelor din jur. Achizitionand un parfum de acest tip, veti avea posibilitatea de a va bucura de lejeritate si de puritate, elemente impresionante in adevaratul sens al cuvantului. Parfumul va lasa pe pielea unei femeie esente fabuloase si incantatoare de prospetime si intimitate.

CEL MAI BUN PRET PENTRU PRADA INFUSION D IRIS IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de Parfum Prada Infusion D’Iris button
logo-aoro Apa de Parfum Prada Infusion D’Iris button
elefant.ro-logo Apa de Parfum Prada Infusion D’Iris button

Apa de Parfum Prada Infusion D’Iris a fost special creata pentru femeile ce adora mereu esentele usoare. In alta ordine de idei, acest parfum este cel care simbolizeaza fragilitate, tandrete, romantism si frumusete pur feminina. Parfumul este cel care pote umple o zi intreaga a unei femei cu un sentiment de eleganta si rafinament, iar daca veti dori sa va bucurati de aceste caracteristici este foarte important sa luati in calcul achizitionarea unui astfel de parfum. Cu siguranta nu veti regreta nici un moment decizia luata deoaree va veti bucura de un produs de lux in adevaratul sens al cuvantului ce poate oferi beneficii multiple in ceea ce priveste utilizarea. Irisul din compozitia acestui parfum, este completat intr-un mod unic si original de energia oferita de heliotrop. Parfumul va oferi de fiecare data o aroma captivanta pentru toata perioada unei zile. Prin utilizarea parfumului veti avea ocazia de a va invalui intr-o mantie florala de care va puteti bucura pentru o intreaga zi.

Prada este una dintre cele mai influente si recunoscute case de moda din intreaga lume, ceea ce parfum-prada-infusion-dirisinseamna ca achizitionand produse ale acestui brand va puteti asigura de faptul ca nu vor lasa niciodata de dorit in ceea ce priveste calitate. Daca veti achizitiona un parfum de acest tip, puteti lua in calcul utilizarea sa pe perioada anotimpului cald, iar daca veti face acest lucru veti simti din plin un efect revigorant impresionant. In cazul in care sunteti impresionata de tot ceea ce inseamna aromele florale, este indicat sa optati pentru achizitionarea unui parfum de acest tip si nu veti da niciodata gres. Apa de Parfum Prada Infusion D’Iris reprezinta un parfum atemporal si spectaculos, reprezentant totodata o infuzie florala parfumata, un parfum ideal pentru anotimpul cald. Parfumul este unul cat se poate de proaspat si lejer, evaziv si echilibrat ce va aminti mereu de mirosul unor asternuturi curate si al pielii dezgolite. Compozitia parfumului este reprezentata de un mix proaspat, light, care se poate mentine pentru o perioada indelungata pe piele, fara a sufoca simturile. In aceste conditii, prin achizitionarea si utilizarea produsului, veti avea posibiltiatea de a va bucura de o persistenta indelungata.

In cazul in care veti alege apa de Parfum Prada Infusion D’Iris la achizitionarea unui parfum pentru dumneavoastra, atunci cu siguranta veti face alegerea potrivita si veti beneficia mereu de o calitate superioara. Pe de alta parte, puteti lua in calcul achizitionarea acestui parfum si in cazul in care veti dori sa il faceti cadou unei persoane dragi si nu veti da niciodata gres daca veti face acest lucru. Asta, deoarece acest parfum este unul apreciat si cunoscut in intreaga lume, ceea ce inseamna ca orice femeie va fi pe deplin multumita in momentul in care va primi un cadou de lux de acest tip. Pretul de achizitie este unul foarte corect in raport cu calitatea pe care o veti primi si cu renumele international al acestui brand. Tinand cont de toate aceste detalii si informatii veti avea posibilitatea ca in perioada urmatoare sa utilizati un produs impresionant din toate punctele de vedere ce ofera avantaje multiple.