parfumuri proaspete pentru bărbați
in

Cele mai bune parfumuri proaspete pentru bărbați: Top 10

Ca o mandarină proaspăt culeasă, cele mai bune parfumuri proaspete pentru bărbați cu citrice și fructe sunt însoțitoarele perfecte pentru zilele calde de primăvară și vară. Aceste parfumuri dulci de vară evită acordurile prea calde în favoarea unui parfum luminos și stimulant. Ca rezultat, emanați genul de parfum proaspăt care poate infuza chiar și cea mai întunecată oră cu soare aromat și picant. Dacă vă plac parfumurile citrice, atunci am alcătuit o listă cu cele mai bune 10 parfumuri pentru bărbați proaspete, citrice și fructate, doar pentru dumneavoastră.

Cele mai bune parfumuri proaspete și persistente pentru bărbați

1. Acqua Di Parma Colonia Futura

Acqua Di Parma Colonia Futura

Acest parfum de Acqua Di Parma are note atractive de citrice și grapefruit. Conținând 99% ingrediente de origine naturală, această creație vie și indomită îmbină prospețimea citricelor cu fațete lemnoase și aromatice. Acest parfum bărbătesc vă va purta într-un parfum de vară ca niciun altul.

Note de vârf: bergamotă, grapefruit, lămâie, piper roz
Note de mijloc: Salvie, Lavanda
Note de bază: Vetiver
Anul de lansare: 2020

2. Terre D'Hermes Eau de Parfum

Terre D’Hermes Eau de Parfum

O capodoperă printre parfumurile de citrice, Terre D’Hermes țese cu măiestrie o tapiserie de elemente olfactive. Rareori lemnul, citricele, dulceața și mirodeniile ating un echilibru atât de armonios ca aici. Acest parfum proaspăt pentru bărbați este printre cele mai bune.

Note de vârf: grapefruit, salvie
Anul lansării: 2009

3. Christian Dior Sauvage Eau de Toilette

Christian Dior Sauvage Eau de Toilette

Proaspăt, sălbatic și bogat în materii prime culese manual, Sauvage by Christian Dior se deschide pe note mari de bergamotă calabreză și ambroxan, înainte de a ocoli un acord lemnos delicat.

Note de vârf: bergamotă calabreză, piper de Sichuan
Anul lansării: 2015

4. Nikos Sculpture Men Eau de Toilette

Nikos Sculpture Men Eau de Toilette

Sfidând atât convenția, cât și categorizarea, Sculpture pour Homme oferă o aromă dulce de citrice pe cât de proaspătă, pe atât de distinctă. O singură adiere și ești escortat pe o insulă grecească, cu o mare învolburată de o parte și o livadă de citrice de cealaltă parte, în timp ce urme de boabă tonka și lemn de cedru plutesc în vânt. Unul dintre cele mai bune parfumuri proaspete pentru bărbați pentru iubitorii de citrice.

Note de vârf: bergamotă, lămâie, mandarină, floare de portocal
Anul lansării: 1995
Preț: de la 150 lei

5. Azzaro Chrome Legend EDT

Azzaro Chrome Legend EDT

Introdus în 2007, Chrome Legend păstrează un acord curat, floral, cu accente citrice și lemnoase. Acest parfum stratificat, de lungă durată, are nevoie de ore pentru a se desfășura. O apă de colonie moscată cu vetiver, cedru și mușchi de stejar. Legendară, într-adevăr.

Anul lansării: 2007

6. Shiseido Zen

Shiseido Zen

Inspirat de minimalism, energie și fantezie, Zen for Men de Shiseido este o apă de colonie bărbătească picantă, cu o margine aromatică fructată și un acord mosc. La început, sunt pulverizate explozii de portocală și pară, care sunt urmate rapid de o inimă florală și de o bază masculină de piele și patchouli. Acest parfum “zen” cu miros dulce și proaspăt este un câștigător în topul celor mai bune parfumuri.

Note de vârf: Acorduri Kinkan, bergamotă
Anul lansării: 2009

7. Kenzo l'eau Par pour Homme Eau de Toilette

Kenzo l’eau Par pour Homme Eau de Toilette

În interiorul unui flacon ondulat se află un parfum extraordinar de proaspăt, mentolat, cu o distincție acvatică distinctă. În partea de sus sunt note de lămâie, yuzu și piper verde. O inimă proaspătă include mentă acvatică și lotus, în timp ce baza ia o turnură ușor mai grea, cu note de mosc alb și cedru. Printre cele mai bune parfumuri acvatice pentru iubitorii de parfumuri dulci, oceanice.

Note de vârf: yuzu, lămâie, piper verde
Anul lansării: 1998

8. Tom Ford Neroli Portofino Eau de Parfum

Tom Ford Neroli Portofino Eau de Parfum

Tom Ford se orientează de obicei către arome profunde și senzuale, însă Neroli Porofino Aqua îi conferă brandului o notă mai ușoară. Acest parfum răsunător de proaspăt aduce o infuzie de citrice săpunite de bergamotă și lămâie la vârf și neroli și flori de portocal la mijloc. Acest element citric pronunțat este echilibrat delicat de notele de bază masculine de lemn de chihlimbar și mosc alb. Este poate cea mai bună apă de colonie acvatică și cel mai bun parfum săpunit de pe lista noastră în același timp.

Note de vârf: bergamotă, lămâie, petitgrain
Anul lansării: 2016

9. Dupont Classic Homme

Dupont Classic Homme

Echilibrat în mod rafinat între un acord lemnos și unul floral este această apă de colonie excelentă de la S.T. Dupont. La început apar note de rozmarin, lămâie, arțar și coriandru. La mijloc și la bază se află o combinație surprinzătoare de zahăr, flori și mosc. Este un parfum dulce pentru bărbații cărora le place un parfum de colonie citric și lemnos.

Note de vârf: rozmarin, arțar, coriandru, galbanum, lămâie
Anul lansării: 1998

10. Apă de parfum Lanvin

Apă de parfum Lanvin

Din 1997, Lanvin L’Homme seduce nările cu un amestec floral proaspăt și picant de lavandă, portocală, mosc, piper, vanilie, chihlimbar și o notă de mentă. Acesta este un adevărat clasic în viață și unul dintre cele mai bune parfumuri proaspete pentru bărbați pe care le puteți găsi. Un parfum alb, ambrat, suficient de dulce și mentolat pentru a impresiona pe cineva special.

Note de vârf: levănțică, mandarină, neroli, bergamotă
Anul lansării: 1997