Paco Rabanne Lady Million
in

Paco Rabanne Lady Million

Apa de Parfum Paco Rabanne Lady Million reprezinta solutia ideala pentru orice reprezentanta a publicului feminin in cazul in care isi va dori sa se bucure mereu de un miros impecabil. Lady MillionPaco-Rabanne-Lady-Million este un parfum floral fructat ideal pentru orice reprezentanta a sexului frumos. Referitor la notele de varf pentru acest parfum, putem spune ca sunt reprezentate de neroli, lamaie de Amalfi si zmeura. Notele de mijloc sunt cele ce au in componenta iasomie, floare de portocal african si gardenie. Apoi, notele de baza pentru acest parfum sunt cele de paciuli, miere alba si ambra.

Apa de Parfum Paco Rabanne Lady Million reprezinta un parfum minunat pentru femeie, prin care orice dama va avea ocazia de a se transforma oricand intr-un diamant auriu. Cu acest parfum, veti avea posibilitatea de a va rasfata toate simturile, deoarece veti avea la dispozitie mereu o combinatie incantatoare de flori senzuale si fructe mereu ametitoare. Aceasta estenta oferita de parfum, este una cat se poate de dulce si delicata, de miere, in acorduri proaspete de flori de portocal. Totodata in cadrul acestei compozitii mai putem aminti si tonurile pure de paciuli si esentele impresionant de puternice de zmeura si gardenie. In aceste conditii, acest parfum este unul minunat din toate punctele de vedere si va va oferi mereu posibilitatea de a va bucura de un miros unic si potrivit pentru orice situatie.

Despre acest parfum, mai putem adauga ca reprezinta de fapt o celebrare a frumusetii si a fortei feminine. Astfel orice femeie va avea posibilitatea de a se lasa purtata de fantezia parfumului Lady Million prin care va descoperi secretele seductiei. In aceste conditii, utilizand acest parfum, femeile vor avea posibilitatea de a se bucura pe deplin de aprecierea barbatilor din jur. In alta ordine de idei, despre parfumurile Paco Rabanne, putem adauga ca sunt recunoscute pentru eleganta discreta pe care o propun. Printre elementele oferite de acest parfum putem aminti de asemenea senzualitatea si puterea de a fermeca orice persoana inca de la primul contact cu mirosul.

CEL MAI BUN PRET PENTRU PACO RABANNE LADY MILLION IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de parfum Paco Rabanne Lady Million button
logo-aoro Apa de parfum Paco Rabanne Lady Million button
elefant.ro-logo Apa de parfum Paco Rabanne Lady Million button

Parfumul va ofera mereu posibilitatea de a va transforma intr-o femeie dominanta si puternica si veti avea ocazia de a experimenta oricand sentimentul de admiratie si eleganta rafinata. Despre Lady Million mai putem spune ca reprezinta unul dintre cele mai intense si versatile parfumuri ce au fost lansate in ultimul timp in randul produselor pentru ingrijire corporala. Lansarea parfumului a avut loc dupa faimoasa editie masculina, acesta fiind si motivul pentru care parfumul de femei a fost atat de asteptat. Succesul a fost unul rasunator, ceea ce inseamna ca in aceste zile, multe persoane sunt interesate de acest parfum ce se afla printre preferinte, atunci cand vine vorba de achizitionare. Acest parfum a fost lansat dupa doi ani de la editia masculina, avand acelasi decor auriu, ce exprima mereu eleganta si rafinament. Femeile ce opteaza pentru acest parfum, vor fi mereu in centrul atentiei, fiind posesoarele unui caracter foarte puternic, imbinat cu o senzualitate incredibila.

Referitor la design-ul sticlutei putem spune ca este unul in asentiment cu esenta continua, forma sa fiind asemanatoare cu un diamant imperial de aur. Astfel, sticluta insinueaza regalitate, lux si bunastare, iar in ceea ce priveste compozitia, putem spune ca este una surprinzatoare ce contine elemente florale Rabanne-Lady-Millioninterconectate. Printre elementele ce fac parte din compozitie mai putem aminti acordurile lemnoase si accentele proaspete ce vor aduce aminte mereu de primavara. In aceste conditii, putem adauga faptul ca doar diamantul este un concurent pentru aur, iar ina ceste conditii parfumul imbina aceste elemente si veti avea posibilitatea de a va bucura de un parfum impresionant din toate punctele de vedere.

Pentru crearea acestui parfum, au lucrat unele nume importante din industria parfumeriei mondiale, iar printre acestea le putem aminti pe Anne Flipo sau Dominique Ropion. Punctul de plecare pentru crearea acestui parfum a fost cu siguranta versiunea masculina 1 Milion. Insa despre Apa de Parfum Paco Rabanne Lady Million putem adauga ca reprezinta o esenta foarte carismatica si o semnatura puternica pentru o femeie moderna a acestor zile ce va fi sclipitoare si seducatoare.

Pe de alta parte despre Apa de Parfum Paco Rabanne Lady Million putem spune ca reprezinta un parfum proaspat, floral si lemnos avand parte si de o delicatete aparte. In cadrul parfumului putem aminti si de o sclipire de portocala amara, fiind foarte seducatoare. Trebuie sa spunem cateva cuvinte si despre vibratia impetuoasa si apriga de neroli, dar arsenalul principal se azeaza pe floarea de portocal racoritoare ce aluneca fluid din inima acestui parfum. Dulceata acestui parfum este cea care va acapara toata atentia persoanelor din jur, pentru ca la final sa ofere un miros persistent si ideal pentru orice reprezentanta a publicului feminin.

Acest parfum este foarte intens si se poate regasi la un pret accesibil, ideal pentru persoanele ce doresc sa achizitioneze un produs de o calitate superioara ce poate oferi beneficii multiple. Apa de Parfum Paco Rabanne Lady Million ofera o aroma unica prin amestecul de portocala, gardenie si iasomie. Este indicat sa fiti purtate de aroma acestui parfum, ideal pentru orice femei indrazneata si capabila de forta pe care o are. Esenta parfumului este una atragatoare si seducatoare, ceea ce inseamna ca veti avea posibilitatea de a va bucura de un parfum ideal din toate punctele de vedere, in cazul in care veti lua in calcul achizitionarea sa.