Nina Ricci Premier Jour
in

Nina Ricci Premier Jour

Aceasta apa de parfum Nina Ricci Premier Jour poate oferi mereu beneficii multiple in ceea ce priveste utilizarea si va veti indragosti inca de la primele pulverizari de tot ceea ce ofera. Acest parfum a fost lansat in anul 2001 si reprezinta un parfumNina Ricci Premier Jour floral de dama. A fost creat de Sophie Labbe si Carlos Benaim, recunoscuti in industria parfumurilor pentru priceperea lor. Despre aceasta apa de parfum Nina Ricci Premier Jour mai putem spune ca este un parfum senzual, feminin si care propune mereu o armonie florala ce nu va lasa de dorit. In aceste conditii, optand pentru un parfum de acest tip, veti avea mereu posibilitatea de a va bucura de ceva unic in adevaratul sens al cuvantului. Inca de la primele pulverizari veti sti sigur ca decizia luata in ceea ce priveste achizitia a fost cea mai potrivita.

Despre apa de parfum Nina Ricci Premier Jour mai putem spune ca este cea care contine un amestec de mandarina galbena si stralucitoare ca roua diminetii. Totodata, referitor la acest parfum mai putem spune ca se deschide cu note de mandarina si floare de mazare dulce. Dupa aproximativ 20 de minute se vor instala notele de mijloc ale acestui parfum ce sunt compuse din gardenie si orhdiee. Pe de alta parte, referitor la notele de baza ale parfumului, putem adauga ca sunt formate din lemn de santal si mosc, vanilie si alte note lemnoase. Prin compozitia acestui parfum, veti avea ocazia de a va bucura mereu de ceva unic in adevaratul sens al cuvantului. Optand pentru achizitionarea parfumului, puteti beneficia de asemenea de un pret foarte avantajos in raport cu beneficiile pe care le veti obtine.

Aceasta apa de parfum Nina Ricci Premier Jour este recomandata pentru utilizarea pe timp de zi, iar tinuta perfecta este una casual. Referitor la creatoarea acestui pafum, Nina Ricci, putem spune ca s-a nascut in Italia la Turin in 1883. Aceasta a inceput ca ucenic a unui croitor de rochii la varsta de 14 ani in Paris, dupa care a fondat propria casa de moda in 1932 la 49 de ani. Aceasta casa de moda este recunoscuta in intreaga lume pentru creatiile de moda si pentru parfumuri. Parfumurile create de aceasta casa de moda sunt impresionante in adevaratul sens al cuvantului si reprezinta o optiune optima in ceea ce priveste achizitionarea.

CEL MAI BUN PRET PENTRU NINA RICCI PREMIER JOUR IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de Parfum Nina Ricci Premier Jour button
logo-aoro Apa de Parfum Nina Ricci Premier Jour button
elefant.ro-logo Apa de Parfum Nina Ricci Premier Jour button

In cazul in care veti opta pentru o apa de parfum Nina Ricci Premier Jour atunci veti avea posibilitatea de a va bucura de un produs ideal si o aroma unica. Va puteti asigura de faptul ca prin utilizarea sa veti beneficia de un miros impresionant pe toata durata unei zile. Acest parfum este recunoscut pentru persistenta sa, ceea ce inseamna ca daca il veti utiliza va veti bucura de o aroma minunata pentru o lunga perioada de timp. Optand pentru o apa de parfum Nina Ricci Premier Jour veti avea ocazia de a incerca ceva nou si unic. Cu siguranta nu veti mai renunta la utilizarea acestui parfum, care se va transforma in principala optiune pentru dumneavoastra in momentul in care urmeaza sa achizitionati un parfum.