Moschino Toys: Parfumurile pline de viață și jucăușe care cucerește inimile
in ,

Moschino Toys: Parfumurile pline de viață și jucăușe care cucerește inimile

Casa de modă Moschino, fondată de către Franco Moschino în 1983, a devenit rapid faimoasă pentru abordarea sa nonconformistă, umoristică și provocatoare în designul hainelor și parfumurilor. Unul dintre cele mai deosebite și reușite exemple ale stilului Moschino sunt parfumurile din colecția Toys, care combină arome plăcute cu ambalaje neașteptate și amuzante.

Moschino Toy și Toy 2

Toy 2

colecției Toys

Lansat în 2014, Moschino Toy este primul parfum din această colecție și a atras imediat atenția datorită ambalajului său neobișnuit. Flaconul parfumului este îmbrățișat de un ursuleț de pluș simpatic, care poartă un tricou pe care scrie “This is not a Moschino toy” (Acesta nu este o jucărie Moschino). Designul unic al ambalajului reflectă spiritul ludic al casei de modă, iar parfumul în sine este un amestec încântător de note florale, lemnoase și ambrate.

În 2018, Moschino a lansat o continuare a parfumului Toy, numită Toy 2. Acest parfum este prezentat într-un flacon transparent în formă de ursuleț, păstrând totodată simbolismul jucăuș al primului parfum. Toy 2 se remarcă prin notele sale florale și lemnoase, cu accente de măr verde, mandarină, magnolie și lemn de santal.

Moschino Toy Boy și Toy 2 Bubble Gum

Toy 2 Bubble Gum

Toy 2 Bubble Gum

Moschino

 

În 2019, Moschino a extins colecția Toys cu parfumul Toy Boy, destinat bărbaților. Acest parfum oriental-picant este prezentat într-un flacon în formă de ursuleț negru lucios, simbolizând o versiune mai masculină și sofisticată a jucăriei. Toy Boy prezintă note de bergamotă, piper roz, rozmarin, ambra și vanilie, oferind o combinație seducătoare și misterioasă de arome. În 2020, Moschino a lansat Toy 2 Bubble Gum, un parfum dedicat iubitorilor de arome dulci și plăcute. Acest parfum se remarcă prin notele sale de gumă de mestecat, fructe exotice, mure, lemn de cedru și glicină, care creează o senzație de veselie și nostalgie pentru copilărie.

Colecția Moschino Toys

Colecția Moschino Toys reprezintă un exemplu perfect de cum casa de modă își transpune viziunea creativă și ludică în lumea parfumeriei. Aceste parfumuri au devenit rapid populare în întreaga lume datorită combinației dintre aromele plăcute și ambalajele inovatoare și amuzante. Fiecare parfum din colecția Toys este menit să aducă un zâmbet pe fața celor care îl poartă și să le ofere o experiență memorabilă și plină de viață.

Moaschino

Prin crearea colecției Toys, Moschino demonstrează încă o dată că nu se teme să experimenteze și să se joace cu convențiile din lumea modei și parfumeriei. Aceste parfumuri au reușit să cucerească inimile oamenilor datorită abordării lor neconvenționale și spiritului lor jucăuș și tineresc, care reflectă perfect esența brandului Moschino.

Voi, dragi cititori, ați încercat vreunul dintre parfumurile Moschino Toys? Care este opinia voastră despre această colecție și ce credeți că o face atât de specială? Vă invităm să împărtășiți experiențele și părerile voastre în comentarii.

Citește și 

Lasă un răspuns

Avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings