Parfum inspirat de Jean Paul Gaultier Le Male, 100ml

109 lei

Categorie: Etichetă:

Descriere produs

Parfumul Homme, inspirat de clasicul Jean Paul Gaultier Le Male, este definitia masculinității elegante și a senzualității subtile. Prezentat într-o sticlă distinctivă de 100 ml, acest parfum îmbină armonios forța și sensibilitatea, creând un profil aromatic inconfundabil. Reflectând bărbatul contemporan, sigur pe sine și plin de carismă, cu un stil impecabil și o inimă aventuroasă, Homme este o expresie a rafinamentului modern și a libertății de exprimare. O esență care seduce și captivează, lăsând în urmă o impresie memorabilă de durată.

Un parfum frivol, creat pentru bărbatul care emană magnetism și trăiește după principiul „Carpe diem!”. Debutează cu tonuri proaspete de citrice și bergamotă, care contrastează cu notele picante, sugerând virilitate și infantilitate – ambele la fel de cuceritoare.

Inima aromei este irezistibilă, reprezentând o combinație amețitoate de accente fructate, animalice și florale. Finalul reprezintă o adâncire într- o mare de vanilie, tulburată de note de piele și paciuli. O odisee olfactivă care încântă simțurile!

Note de vârf: lămâie siciliană, bergamotă, piper negru, măr

Note de mijloc: ananas, iasomie, coacăz, ambră

Note de bază: vanilie, paciuli, mosc, note de piele