Lolita Lempicka
in

Lolita Lempicka

In cazul in care veti opta pentru apa de parfum Lolita Lempicka in ceea ce priveste achizitionarea si utilizarea, veti avea posibilitatea de a lua decizia potrivita. Spunem acest lucru deoarece va puteti bucura oricand de un parfum impresionant dinLolita Lempicka toate punctele de vedere. Acest parfum este unul floral lemnos gurmand cu un amestec de note ce dau mereu o combinatie senzuala si rafinata. In cazul in care veti dori si dumneavoastra sa obtineti aceste caracteristici din partea unui parfum, atunci este indicat sa luati in calcul achizitionarea sa. Pe de alta parte, putem spune despre compozitia acesui parfum ca se deschide cu note de iedera, violeta si anason stelat, ceea ce inseamna ca veti simti inca de la inceput o aroma deosebita ce va va inconjura intr-un mod minunat.

Apoi, compozitia acestui parfum continua cu acorduri si note orientale de radacina de oris, cirese, amaryllis si violeta. Pe de alta parte, traseul devine unul oriental in momentul in care isi fac aparitia notele oferite de voabele de tonka, mosc alba si vetiver. Iar notele gurmande sunt reprezentate de praline si vanilie. Astfel, avand in vedere aceste ingrediente, putem spune ca notele de varf ale acestui parfum sunt reprezentate de violeta, iedera si anason stelat. Notele de mijloc sunt cele oferite de iris, amaryllis, lemn dulce, radacina de oris si cirese. Pe de alta parte, notele de baza ale parfumului, sunt cele de boabe de tonka, vanilie, vetiver, praline si mosc alb. Aceasta apa de parfum Lolita Lempicka a fost creata de Annick Menardo.

CEL MAI BUN PRET PENTRU LOLITA LEMPICKA IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de parfum Lolita Lempicka button
logo-aoro Apa de parfum Lolita Lempicka button
elefant.ro-logo Apa de parfum Lolita Lempicka button

Inca de la lansarea sa, aceasta apa de parfum Lolita Lempicka a jucat un rol important in industria internationala a parfumurilor si spunem acest lucru deoarece a reprezentat o solutie optima de achizitionare pentru doamnele si domnisoarele aflate in cautarea unui parfum perfect. Aceasta apa de parfum Lolita Lempicka a fost lansata in anul 1997 si a fost considerata inca de la inceput o compozitie de geniu. Lemnul dulce este elementul de baza al acestui parfum in ceea ce priveste aroma. Totodata, este indicat sa utilizati acest parfum si ca urmare a faptului ca ofera un miros mirific pus la dispozitie de catre violete. Pretul pe care va trebui sa il achitati pentru a cumpara o apa de parfum Lolita Lempicka este unul avantajos, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa faceti o investie foarte mare.

Persoanele ce au utilizat deja o apa de parfum Lolita Lempicka sunt pe deplin multumite de tot ceea ce poate oferi acest parfum. Acest lucru se va intampla si in cazul dumneavoastra, iar pentru a vedea acest lucru nu trebuie decat sa optati pentru o apa de parfum de acest tip. Despre acest parfum mai putem spune ca este unul cat se poate de romantic ce poate crea de fiecare data in jurul sau o aura misterioasa si nu va deveni niciodata prea agasant pentru persoanele din jur. In aceste conditii, despre esenta acestei ape de parfum Lolita Lempicka putem adauga ca invita femeile moderne sa urmeze o calatorie nebuna in timp, unde se vor dezvalui secrete si acorduri mirifice de anason si petale delicate de violete.