Lancome Hypnose
in

Lancome Hypnose

Apa de Parfum Lancome Hypnose poate reprezenta oricand alegerea ideala pentru dumneavoastra, in cazul in care sunteti in cautarea unui parfum unic, ce ofera avantaje multiple. Acest parfum este unulLancome Hypnose
luminos, oriental, woody cu nuante gurmande, ce va poate oferi mereu o aroma impresionanta. Mirosul acestui parfum este unul persistent, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a va bucura de el pentru o perioada indelungata de timp. Pe de alta parte, putem spune ca acest parfum are in compozitie floarea pasiunii, cea care va crea mereu o nuanta blanda si pasionala pentru femeia ce il poarta. Astfel, este indicat sa luati in calcul posibilitatea de a achizitiona acest parfum, in cazul in care veti dori sa profitati de tot ceea ce poate oferi. Totodata, acest parfum este un produs magic intre orhidee si vanilie, ce invaluie pielea intr-o matase calda si cremoasa. Referitor la sticla parfumului, putem spune ca are forma unei siluete feminine, iar culoarea acesteia poate hipnotiza precum ochii albastri ai unei femei. Creatorii acestui parfum sunt Annick Menardo si Thierry Wasser, iar anul de lansare a fost 2005. Stilul parfumului este unul oriental vanilat, iar genul sau este pasional si romantic.

Aceasta apa de Parfum Lancome Hypnose reprezinta de fapt un elixir magic oferit de casa Lancome ce inseamna de fapt o esenta insorita, orientala, lemnoasa si cu note profund gurmande. Floarea pasiunii este unul dintre acordurile dominante pentru acest parfum, ceea ce inseamna ca orice femeie va avea posibilitatea de a se bucura de blandetea si feminitatea acestui parfum. Putem aminti de asemenea de o aura pasionala de orhidee si vanilie ce vor ajunge pe pielea dumneavoastra in cel mai placut mod. Imaginea parfumului este una cat se poate de senzuala, deoarece dupa cum am mai spus infatiseaza silueta unei femei. Prin culoarea acestui parfum, poate atrage orice reprezentanta a publicului feminin, iar in situatia in care veti dori sa il incercati, atunci cu siguranta veti fi multumita pe deplin de tot ceea ce poate oferi. Se va transforma cu siguranta in preferatul dumneavoastra si nu veti mai dori sa utilizati si alt parfum odata ce ati incercat o apa de Parfum Lancome Hypnose.

CEL MAI BUN PRET PENTRU LANCOME HYPNOSE IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de Parfum Lancome Hypnose button
logo-aoro Apa de Parfum Lancome Hypnose button
elefant.ro-logo Apa de Parfum Lancome Hypnose button

Esenta acestui parfum este guvernata de fermecatoarea vanilie ce poate fi infatisata mereu prin ipostaze spumante si pasionale. Pe de alta parte, vetiverul este elementul ce poate impresiona prin notele sale jucause si liniare, ca si in cazul altor parfumuri lemnoase. Un parfum de acest tip este sofisticat si elegant ceea ce inseamna ca poate fi comparat oricand cu un tort supraetajat glazurat cu vanilie. Pe de alta parte un parfum de acest tip, reprezinta o creatie emblematica pentru brandul Lancome, iar acesta este de fapt si motivul pentru care de-a lungul timpului a reusit sa atraga tot mai multe femei ce s-au tranformat in cliente fidele ale parfumului. In cazul in care veti lua si dumneavoastra in calcul achizitionarea si utilizarea acestui parfum, veti avea ocazia de a va bucura mereu de un produs impresionant din toate punctele de vedere ce ofera beneficii multiple.

Lancome HypnoseCompozitia acestui parfum, oriental lemnoasa este una relativ liniara si simpla, insa incredibil de eficienta pentru femeile ce isi vor dori un parfum de calitate la un pret avantajos. Parfumul contine de asemenea accente florale delicioase, iar acest lucru se intampla ca a urmare a faptului ca reprezinta o apa de parfum captivanta, de neuitat. Optand pentru o apa de Parfum Lancome Hypnose veti avea posibilitatea de a va bucura de intensitate si persistenta la o scara inalta si veti fi cu siguranta impresionata in mod placut de tot ceea ce poate oferi acest parfum. Pe de alta parte, detine nuante olfactive contrastante, printre care putem aminti vanilia si floarea pasiunii. Prin utilizarea acestui parfum, veti avea mereu posibilitatea de a va bucura de o aroma indrazneata, deoarece este recunoscut din acest punct de vedere. Pe de alta parte o apa de Parfum Lancome Hypnose poate oferi o ipostaza pronuntata, luminoasa si exotica. Pentru zilele calde de primavara, acest parfum infatiseaza un cod fructat si usor de depistat, ceea ce inseamna ca nu veti trece niciodata neobservata in cazul in care il veti utiliza. Astfel, daca veti opta pentru achizitionarea acestui parfum, veti avea ocazia de a va bucura mereu de o aroma impresionanta.