Jimmy Choo Illicit
in

Jimmy Choo Illicit

O apa de parfum Jimmy Choo Illicit reprezinta un parfum divin in adevaratul sens al cuvantului, o aroma hipnotica ce va poate cuceri mereu toate simturile cu o personalitate cat se poate de seducatoare. In aceste conditii, veti regasi in apa de parfumJimmy Choo Illicit Jimmy Choo Illicit modalitatea ideala prin care sa va asigurati de faptul ca veti intra in posesia celui mai potrivit parfum pentru dumneavoastra. Totodata, despre acest parfum mai putem spune ca este cel care exploreaza latura aventuroasa a lui Jimmy Choo, inspirand fiecare femeie sa isi traiasca viata la maxim. Astfel, daca va regasiti in aceasta caracterizare, atunci este indicat sa luati in calcul posibilitatea de a opta pentru acest parfum.

Despre compozitia aceste ape de parfum Jimmy Choo Illicit putem adauga ca se deschide intr-un cocktail cu sampanie, datorita notelor moderne de ghimbir mixate cu notele de portocala. Inca de la primele pulverizari, veti avea ocazia de a simti ceva unic in adevaratul sens al cuvantului si nu veti mai dori sa renuntati la acest parfum. Pe de alta parte, despre inima parfumului, putem spune ca este una floral orientala cu un acord de petale de trandafir si iasomie sofisticata. Totodata, referitor la baza parfumului, putem spune ca reprezinta o semnatura tentanta de miere si ambra. Aceasta apa de parfum Jimmy Choo Illicit este luminoasa si provocatoare, un parfum floral modern, cu o semnatura unica si obsedanta feminina. Totodata, utilizand acest parfum, veti avea parte de un spirit glamour si de o atingere unica de rebeliune.

CEL MAI BUN PRET PENTRU JIMMY CHOO ILLICIT IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de Parfum Jimmy Choo Illicit button
logo-aoro Apa de Parfum Jimmy Choo Illicit button
elefant.ro-logo Apa de Parfum Jimmy Choo Illicit button

Aceasta apa de parfum Jimmy Choo Illicit este un parfum floriental modern si a fost creat de parfumierul Anne Flipo. Notele acestui parfum includ ghimbir, portocale amare, aceste ingrediente fiind cele ce aduc aminte de peisajele exotice ale insulelor indepartate. Pe de alta parte, in cadrul ingredientelor acestui parfum, putem aminti si de trandafir, iasomie, miere, chihlimbar si lemn de santal. Optand pentru o apa de parfum Jimmy Choo Illicit veti avea mereu ocazia de a va bucura de ceva unic in adevaratul sens al cuvantului. Acest lucru inseamna ca este indicat sa luati in calcul aceasta optiune in momentul in care sunteti in cautarea unor produse de ingrijire personala de acest tip.

In alta ordine de idei, despre apa de parfum Jimmy Choo Illicit putem spune ca este cea care poate intruchipa oricand spiritul indraznet al femeii. Femeile ce utilizeaza aceasta apa de parfum sunt mereu atragatoare, hipnotice si isi traiesc mereu viata la o intensitate maxima. Despre flaconul acestui parfum, putem adauga ca este un cilindru ponderat, frumos proiectat si realizat dintr-o sticla transparenta. Coloanele verticale ale acestei sticle sunt cele ce amintesc de cristalele slefuite in maniera Art Deco. Inca de la prima pulverizare veti observa ca va puteti bucura de un parfum impresionant in adevaratul sens al cuvantului si veti trai o senzatie unica.

Nu trebuie sa ratati ocazia de a incerca aceasta apa de parfum Jimmy Choo Illicit, iar dupa primele utilizari veti observa ca decizia luata, in momentul achizitionarii a fost cea mai potrivita. In plus, pretul de achizitie este mereu unul foarte avantajos.