Guess Double Dare
in

Guess Double Dare

Apa de Toaleta Guess Double Dare poate reprezenta in orice moment o alegere ideala pentru orice doamna sau domnisoara, deoarece ofera beneficii multiple in ceea ce priveste utilizarea. Despre aceasta apa de toaleta, putem spune ca reprezinta de faptGuess Double Dare o reinterpretare mai indrazneata a parfumului Dare din 2014. In aceste conditii, putem spune ca parfumierul Marypierre Julien de Givaudan a creat in anul 2015 o esenta impresionanta din toate punctele de vedere. Aceasta esenta este una lemnoasa si florala in acelasi timp ce va surprinde de fiecare data energia vibranta a femeii Guess. In cazul in care veti lua decizia de a opta pentru aceasta apa de toaleta, atunci veti avea ocazia de a va bucura mereu de un parfum impresionant din toate punctele de vedere.

Pentru a crea apa de toaleta Guess Double Dare a fost folosita ca sursa de inspiratie faimoasa Marilyn Monroe, cea care reprezinta de fapt definitia stralucirii americane si a sex appeal-ului. Despre ea putem spune ca capturat imaginatia multor persoane prin frumusetea ei, stilul si spiritul jucaus. Pe de alta parte, putem aminti si de atitudinea indrazneata ce se regaseste pe deplin in cadrul acestui parfum. Imaginea imaculata a acestui personaj a fost mereu atent studiata, iar creatorul parfumului a petrecut mult timp in laborator pentru a descoperi o aroma impresionanta. In aceste conditii, aceasta apa de toaleta poarte surprinde mereu in mod placul prin calitatile sale si prin ceea ce ofera reprezentantelor publicului feminin.

CEL MAI BUN PRET PENTRU GUESS DOUBLE DARE IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de Toaleta Guess Double Dare button
logo-aoro Apa de Toaleta Guess Double Dare button
elefant.ro-logo Apa de Toaleta Guess Double Dare button

O apa de toaleta Guess Double Dare este reprezentata in cadrul notelor de varf de capsuni, litchi si mandarina. Apoi, in cadrul notelor de mijloc putem aminti de lacramioare, frunza de violeta si iasomie. Pe de alta parte, o apa de toaleta Guess Double Dare este reprezentata la nivelul notelor de baza de vetiver, ambra si vanilie. Cu siguranta veti fi impresionata mereu pe deplin de tot ceea ce poate oferi o apa de toaleta Guess Double Dare ceea ce inseamna ca nu trebuie decat sa luati in calcul utilizarea sa pentru a vedea acest lucru. Doamnele si domnisoarele ce au facut deja acest lucru sunt pe deplin impresionate de tot ceea ce ofera aceasta apa de toaleta.

Despre brandul Guess, putem spune ca a fost lansat in anul 1981 de catre fratii Marciano, Maurice si Paul, cei care si-au dedicat vietile crearii pantofilor, ceasuri barbatesti si de dama, fiind de fapt initiatorii unor tendinte in ceea ce priveste moda. Guess este de asemenea sinonim cu stilul glamour la un pret accesibil, acesta fiind si motivul pentru care la nivel international, aceasta marca este recunoscuta pentru tot ceea ce ofera. In ceea ce priveste achizitia de parfumuri, veti avea mereu posibilitatea de a gasi la Guess exact ceea ce va intereseaza.

In cazul in care veti opta pentru o apa de toaleta Guess Double Dare atunci veti gasi raspunsul perfect in ceea ce priveste utilizarea unui produs de calitate, la preturi foarte avantajoase. Este indicat sa optati pentru aceasta apa de toaleta, in cazul in care veti dori sa beneficiati de toate beneficiile si avantajele expuse mai sus. Cu siguranta veti fi placut impresionata de tot ceea ce poate oferi o apa de toaleta Guess Double Dare.