Guess Dare
in

Guess Dare

Apa de Toaleta Guess Dare reprezinta un parfum indraznet si senzual cu o alura florala si fructata. Acest parfum este conceput pentru femeile increzatoare, jucause si pasionale. Cu siguranta veti fi impresionata de tot ceea ce poate oferi o apa de toaletaGuess Dare Guess Dare iar pentru a vedea acest lucru nu trebuie decat sa incercati acest parfum. Notele de varf sunt reprezentate de mandarina, para si floare de lime. Notele de mijloc sunt alcatuite din floare de cactus, iasomie si trandafir salbatic iar notele de baza sunt de lemn de pal, cocos si mosc. Cu siguranta acest parfum poate fi ideal pentru dumneavoastra in cazul in care veti dori sa deveniti mai increzatoare in fortele proprii. Acest lucru se va intampla ca urmare a faptului ca veti fi sigura ca beneficiati de toate avantajele oferite de un parfum impresionant in adevaratul sens al cuvantului.

Aceasta apa de toaleta Guess Dare propune mereu o noua abordare cat se poate de provocatoare, intr-o nuanta de feminitate ce poate evoca indrazneala. Despre acest parfum mai putem adauga ca a fost lansat in anul 2014 si reprezinta de fapt un cocktail de esente florale cu note predominant lemnoase, avand ca ingredient de baza moscul. Aceasta apa de toaleta poate atrage de asemenea atentia prin jocul de note exotice intr-o maniera cat se poate de sofisticata si moderna. Pe de alta parte, despre aceasta apa de toaleta Guess Dare mai putem spune ca reprezinta de fapt o invitatie adresata tuturor femeilor ce vor sa indrazneasca sa fie diferite.

Despre combinatia de varf a notelor vibrante, putem spune ca va atinge apogeul si va oferi o aroma impresionanta de fiecare data. Acest parfum se diferentiaza usor si poate fi mult mai provocator decat alte parfumuri, fiind dedicat in principal femeilor increzatoare si seducatoare. Totodata, o apa de toaleta Guess Dare poate capata o aroma floral fructata irezistibila, ce poate scoate din anonimat orice reprezentanta a publicului feminin. Referitor la aceasta apa de toaleta Guess Dare mai putem adauga ca inspira de fiecare data o atitudine tinereasca si de actualitate. Se va diferentia de celelate parfumuri prin combinatia interesanta de ingrediente exotice. Acest parfum este unul foarte intens, ceea ce inseamna ca este indicat sa luati in calcul achizitionarea sa numai in cazul in care va plac aceste arome.

CEL MAI BUN PRET PENTRU GUESS DARE IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de Toaleta Guess Dare button
logo-aoro Apa de Toaleta Guess Dare button
elefant.ro-logo Apa de Toaleta Guess Dare button

O apa de toaleta Guess Dare se va infatisa mereu in cel mai senzual mod, cu forme bine conturate, iar sticluta parfumului ascunde o esenta bogata in contraste si cat se poate de provocatoare. Despre acest parfum mai putem adauga ca reprezinta o abordare indrazneata a ceea ce inseamna o femeie tanara si moderna in acelasi timp ce isi asuma riscuri si se arata lumii exact asa cum este. Femeia ce va opta pentru acest parfum este remarcabila si senzuala din toate punctele de vedere.

Cu siguranta veti fi pe deplin multumita de tot ceea ce poate oferi o apa de toaleta Guess Dare, iar pentru a vedea acest lucru, nu trebuie decat sa luati in calcul achizitionarea sa. Facand acest lucru veti sti ce inseamna o aroma impresionanta ce poate oferi un miros ideal pe toata durata unei zile.