Givenchy Live Irresistible
in

Givenchy Live Irresistible

Apa de Parfum Givenchy Live Irresistible este un parfum floral fructat de dama, impresionant prin ceea ce poate oferi reprezentantelor publicului feminin. Despre acest parfum mai putem spune ca a fost parfum-givenchy-live-irresistiblelansat in anul 2015, iar creatorul sau este Dominique Ropion. Tinand cont de aceste detalii, vedem ca acest parfum este unul de lux, ce poate oferi o experienta unica femeilor ce vor lua in calcul utilizarea sa. Despre notele de varf ale parfumului putem spune ca sunt cele de ananas, petale de trandafir, grapefruit si mandarina. Apoi notele de mijloc sunt cele de trandafir, piper si maracuia, pentru ca cele de baza sa fie reprezentate de ambra, mosc, iris, paciuli, pralina si vanilie. Dupa cum puteti vedea, ingredientele ce intra in compozitia acestui parfum sunt impresionante si va ofera posibilitatea de a va bucura de un produs de o calitate superioara, cu un miros impresionant din toate punctele de vedere.

Marca de parfumuri Givenchy a fost creata de francezul Givenchy, un aristocrat, ce isi dorea inca din copilarie sa infiinteze o casa de moda. Aceasta casa de moda a fost fondata in anul 1952, iar in tinerete, creatorul a lucrat pentru Dior, Piguet si alte branduri faimoase pana in momentul in care a decis sa detina propria casa de moda. Astfel, visul sau sa indeplinit la 2 februarie 1952, atunci cand a fost lansata marca Givenchy. Apoi, in scurt timp acest fondator se putea lauda cu faptul ca a creat obiecte vestimentare pentru personalitati importante din intreaga lume. Astfel, Givenchy a devenit unul din liderii mondiali in ceea ce priveste industria modei si a parfumurilor creand arome faimoase, indraznete si cat se poate de elegante.

Apa de Parfum Givenchy Live Irresistible reprezinta un parfum impresionant ce poate fi utilizat de catre orice femeie ce va dori sa obtina un miros placut ce va impresiona de fiecare data. Dupa cum am spus si cu alte ocazii parfumul a fost lansat in anul 2015 definind finetea si rafinamentul in sensul pur. Astfel daca veti alege sa achizitionati un produs de acest tip, veti avea posibilitatea de a va bucura de un parfum cat se poate de indraznet, dinamic cu o aroma florala, fructata si condimentata. In aceste conditii, acest parfum este cel ce se va deschide incepand cu savoarea unui cocktail de fructe zemoase ce va impresiona de fiecare data. Despre petalele de trandafir, putem adauga ca sunt cele ce se intersecteaza intr-un mod placut si delicat cu maracula si cu note intense si aromate de piper. Pe de alta parte, aroma de pralina si vanilie este cea incalzita de ambra, mosc, paciuli si definita mai apoi prin tonuri de iris. Astfel, putem vedea ca acest parfum este ideal pentru orice femeie ce va dori sa impresioneze de fiecare data prin utilizarea unui produs de lux si de o calitate superioara.

CEL MAI BUN PRET PENTRU GIVENCHY LIVE IRRESTIBILE IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de Parfum Givenchy Live Irresistible button
logo-aoro Apa de Parfum Givenchy Live Irresistible button
elefant.ro-logo Apa de Parfum Givenchy Live Irresistible button

In alta ordine de idei, apa de Parfum Givenchy Live Irresistible este prezentata intr-o sticla noua, multi fatetata ce va suprinde mereu. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca a fost acordata o atentie mare fiecarui detaliu in parte. Au fost create cu multa atenie prin reflexiile stralucitoare ale tintelor iconice, acest lucru fiind inspirat din colectiile de fashion ale acestei case de moda. Cu siguranta veti impresionata intr-un mod placut de tot ceea ce inseamna ambalajul acestui produs, ceea ce inseamna ca este indicat sa luati in calcul achizitionarea sa. Parfumul reprezinta eleganta si rafinamentul, iar aceste caracteristici sunt cele ce descriu cel mai bine acest parfum. Totodata, acest produs a fost special creat pentru o femeie fericita, fiind practic o oda dedicata persoanelor ce se bucura de fiecare moment al vietii si care va imbratisa orice sansa care i se va oferi.

givenchy-live-irresistibleFiecare si va fi o noua oportunitate de a atinge fericirea suprema in cazul in care veti utiliza acest parfum floral fructat. Parfumul are de asemenea note de ananas si petale de trandafir, pentru ca baza sa, sa fie asigurata de ambra si mosc. Imaginea acestui parfum este actrita americana Amanada Seyfried, impresionata de asemenea de tot ceea ce poate oferi acest parfum. Tinand cont de aceste detalii si beneficii, este indicat sa luati in calcul utilizarea unui parfum de acest tip in cazul in care veti dori sa va bucurati de tot ceea ce poate oferi.

O apa de Parfum Givenchy Live Irresistible poate reprezinta alegerea ideala pentru orice persoana indiferent de varsta. Acest parfum poate fi utilizat in cadrul mai multor evenimente importante sau in viata de zi cu zi. Beneficiile pe care le ofera in utilizare sunt multiple, iar in acest sens, putem spune ca veti avea posibilitatea de a va asigura de faptul ca aroma ce va inconjoara va fi mereu cea mai potrivita. Astfel, veti prinde mai multa incredere in dumneavoastra si in fortele interioare pe care le aveti stiind ca prezenta si aroma este una potrivita. Rezultatele vor fi mereu cele mai potrivite, indiferent daca vorbim de viata personala sau despre activitatile profesionale. Doamnele si domnisoarele ce utilizeaza acest parfum, sunt pe deplin multumite de tot ceea ce ofera, ceea ce inseamna ca este indicat sa luati in calcul o achizitie de acest tip pentru a va asigura de faptul ca veti beneficia de un produs de lux la un pret foarte bun.