Givenchy Gentlemen Only
in

Givenchy Gentlemen Only

Apa de Toaleta Givenchy Gentlemen Only a fost lansata in luna ianuarie a anului 2013, reprezentand un parfum pentru barbati. Acest parfum este de fapt un omagiu adus pentru clasicul parfum Gentleman ce a Parfum-Givenchy-Gentlemen-Onlyfost lansat anterior in anul 1974. Apa de Toaleta Givenchy Gentlemen Only reprezinta un parfum revolutionar in ceea ce privesc esentele masculine propuse, printre care putem aminti si notele puternice si intense lemnoase. Spre deosebire de modelul anterior, acest parfum nu este la fel de aromatic, insa notele masculine sunt cele ce predomina. Acesta este si motivul pentru care multi barbati sunt interesati de achizitionarea acestui parfum, deoarece propune mereu un miros impecabil.

Compozitia acestui parfum este cea care se deschide in acorduri proaspete si picante de mandarina verde, piper roz, nucsoara si frunze de mesteacan. Prin aceasta compozitie veti avea posibilitatea de a va bucura de un parfum unic, ce poate oferi beneficii multiple. Aveti posibilitatea de a utiliza acest parfum in viata de zi cu zi si puteti lua in calcul folosirea sa si in cazul in care veti participa la unele evenimente importate. Daca veti face acest lucru, atunci va veti asigura de faptul ca mirosul dumneavoastra este unul foarte placut si veti impresiona de fiecare data persoanele din jurul dumneavoastra.

Aroma acestui parfum prezinta de asemenea si un caracter lemnos intens si profund. Aceasta aroma este asigurata de inima de cedru, paciuli si vetiver. Oricum, elementul care surprinde destul de mult, este reprezentat de baza acestui parfum prin notele de tamaie. Simon Baker este imaginea Apei de Toaleta Givenchy Gentlemen Only. Notele de varf ale parfumului sunt asigurate de mandarina verde, piper roz, nucsoara, frunze de mesteacan. Apoi, notele de mijloc sunt cele asigurate de cedru, paciuli si vetiver, pentru ca notele de baza sa fie cele de tamaie.

Spuneam ca parfumul a fost lansat in anul 2013, iar acest an a fost un prilej foarte bun pentru aceasta casa pentru a lansa un parfum de acest tip. Dupa cum am spus si mai inainte, acest parfum este un omagiu adus parfumului anterior din 1974 Gentlemen Only. Apa de Toaleta Givenchy Gentlemen Only este cea care valorifica extraordinar notele masculine lemnoase, revolutionare care se regasesc intr-un context clasic si traditional reprezentat de notele citrice.

CEL MAI BUN PRET PENTRU GIVENCHY GENTLEMEN ONLY IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de Toaleta Givenchy Gentlemen Only button
logo-aoro Apa de Toaleta Givenchy Gentlemen Only button
elefant.ro-logo Apa de Toaleta Givenchy Gentlemen Only button

Oricum introducerea unor accente aromatice de acest tip a fost o initiativa din partea acestui brand, care a reusit sa surprinda si sa influenteze destul de mult industria internationala a parfumurilor. Apa de Toaleta Givenchy Gentlemen Only este ideal pentru barbatii moderni si care sunt constienti de asemenea de aportul afrodisiac pe care il detin nuantele lemnoase. In aceste conditii, puteti lua si dumneavoastra in calcul achizitionarea acestui parfum pentru a va bucura de tot ceea ce poate oferi. Daca veti face acest lucru, atunci veti avea posibilitatea de a beneficia de un pret foarte corect pentru un parfum foarte apreciat in intreaga lume.

Compozitia acestui parfum este cea care se deschide cu acorduri proaspete si picante de mandarina verde, piper roz, nucsoara si frunze de mesteacan. Caracterul lemnos al acestui parfum este de asemenea unul profund si intens, fiind asigurat de elemente precum cedru sau vetiver. Baza parfumului va suprinde mereu, chiar si cele mai adanci preferinte olfactive, iar printre aceste nuante le putem aminti pe cele de tamaie, ce ofera un panou aromatic foarte misterior. In aceste conditii, datorita compozitie, putem vorbi despre o masculinitate absoluta.

givenchy-gentlemen-only-simon-bakerSticluta acestui parfum este reprezentata de un design clasic, iar aspectul este translucide ce se configureaza in jurul notelor de violet. In acest sens, putem vorbi despre un ambalaj proaspat, revigorant si minimalist, care va avea posibilitate de a sustine o compozitie concentrata, ce se creaza asupra unei nuante orientale lemnoase. In cazul acestul parfum putem aminti de faptul ca pretul este unul foarte avantajos, ceea ce inseamna ca veti avea posibilitatea de a va bucura de un parfum impresionant din toate punctele de vedere, pentru ca nu va trebui sa platiti foarte mult.

Totodata, Apa de Toaleta Givenchy Gentlemen Only este cea care poate oferi o aroma ce poate insemna succesul pentru fiecare barbat. Aceasta aroma il va urmari pe toata perioada unei zile, deoarece persistenta pe care o are este una ideala. Acest parfum se deschide cu noate proaspecte de mandarina si vetiver curat, iar in aceste conditii putem spune ca parfumul reprezinta o optiune ideala pentru un barbat contemporan, individualist si sofisticat. Notele de baza sunt cele ce aduc o nuanta dulce, picanta si aproape iute. Apa de Toaleta Givenchy Gentlemen Only este ideala pentru barbatii moderni ce vor dori sa impresioneze prin naturalete si prin atitudinea lor puternica. In aceste conditii vorbim despre o eleganta intuitiva, care reprezinta de fapt o reflectie a aromelor orientale. Astfel, acest parfum a avut posibilitatea de a se impune drept ca o eticheta in randul barbatilor, cu efecte pozitive si asupra publiciului feminin.

Este indicat sa luati in calcul achizitionarea unui parfum de acest tip in cazul in care veti dori sa va bucurati de toate avantajele pe care le ofera. Dupa cum am mai spus si cu alte ocazii, Apa de Toaleta Givenchy Gentlemen Only se poate achizitiona la un pret foarte corect, ceea ce inseamna ca pentru utilizarea sa nu va trebui sa platiti un pret foarte mare. Datorita acestor elemente, parfumul a devenit rapid una dintre preferintele barbatilor din intreaga lume.