Gianfranco Ferre Camicia 113
in

Gianfranco Ferre Camicia 113

O apa de parfum Gianfranco Ferre Camicia 113 reprezinta solutia optima de achizitionare in cazul in care sunteti in cautarea unui parfum oriental floral de dama. Acest parfum poate oferi beneficii si avantaje multiple doamnelor si domnisoarelor ce alegGianfranco Ferre Camicia 113 sa il utilizeze. Veti observa dupa primele utilizari ale parfumului ca alegerea facuta a fost cea mai potrivita, deoarece aroma oferita de acest parfum este una impresionanta. Despre acest parfum, mai putem adauga ca este unul nou, fiind lansat in anul 2015 iar creatorul sau este Nathalie Lorson. Optand si dumneavoastra pentru un parfum de acest tip, veti avea ocazia de a va bucura de tot ceea ce poate oferi. Va veti asigura de faptul ca veti beneficia de o aroma impresionanta indiferent de evenimentul la care veti participa. Acest lucru inseamna ca puteti lua in calcul utilizarea parfumului atat in cadrul unor evenimente importante, cat si in cadrul activitatilor din fiecare zi.

Notele de varf ale acestui parfum sunt reprezentate de bergamot, magnolie si bujor. Notele de mijloc ale parfumului sunt de stanjenel, violeta si iasomie, iar notele de baza sunt de paciuli, rasina benzoica de Siam si mosc. Datorita acestor ingrediente veti avea mereu posibilitatea de a va bucura de un parfum impresionant din toate punctele de vedere. Cu siguranta va veti indragosti de acest parfum inca de la primele utilizari si nu veti mai dorit sa renuntati la el. Reprezentantele publicului feminin ce au folosit deja acest parfum sunt impresionate in mod placut de ceea ce au primit. Acest lucru se va intampla si in cazul dumneavoastra, iar pentru a vedea asta, nu trebuie decat sa luati in calcul achizitionarea si utilizarea sa.

CEL MAI BUN PRET PENTRU GIANFRANCO FERRE CAMICIA 113 IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de Parfum Gianfranco Ferre Camicia 113 button
logo-aoro Apa de Parfum Gianfranco Ferre Camicia 113 button
elefant.ro-logo Apa de Parfum Gianfranco Ferre Camicia 113 button

Despre Gianfranco Ferre putem spune ca este un creator de moda italian, ce a absolvit arhitectura si a inceput cariera de designer de accesorii. Apoi acesta a creat pelerine de ploaie. Modul sau era mereu unul modern dar si mistic in acelasi timp, simplu la prima vedere, dar foarte complex in ceea ce priveste realizarea creatiilor. A lucrat timp de 11 ani pentru Casa Christian Dior, ca director de creatie, ceea ce ia oferi posibilitatea de lansare si de perfectionare in acest domeniu. Primul sau parfum a aparut in anul 1984, reprezentand o noutate in acest domeniu, devenind treptat un clasic, datorita originalitatii si elegantei sale. In aceste conditii, putem spune ca daca veti opta pentru o apa de parfum Gianfranco Ferre Camicia 113 veti avea posibilitatea de a va bucura mereu de avantaje si beneficii multiple in ceea ce priveste utilizarea.

Aroma acestui parfum este una impresionanta in adevaratul sens al cuvantului si veti descoperi acest lucru odata cu primele pulverizari. Pretul de achizitie este unul foarte avantajos in raport cu tot ceea ce poate oferi, ceea ce inseamna ca veti face o investitie excelenta prin achizitionarea unui produs de acest tip. Prin utilizarea sa va veti asigura de faptul ca va veti bucura de o aroma impresionanta ce va inconjoara mereu. Puteti lua in calcul achizitionarea si utilizarea parfumului atat in cadrul unor evenimente speciale, cat si pentru activitatile din fiecare zi in care veti dori sa va asigurati ca beneficiati de un miros ideal.