Parfum Dior Homme
in

Christian Dior Homme Intense

Apa de Parfum Christian Dior Homme Intense reprezinta o continuare a liniei de parfumuri oferite de casa Dior, fiind lansata in anul 2007. Acest parfum este unul ce pastreaza un traseu floral lemnos, la fel parfum-christian-dior-homme-intensece precendentele parfumuri create de aceasta casa de moda. Insa spre deosebire de parfumurile anterioare, apa de Parfum Christian Dior Homme Intense este cea care a fost imbogatita foarte mult cu note care ofera o densitate si o persistenta mai indelungata. Despre acest parfum mai putem adauga ca este creat de catre Francois Demachy, fiind un parfum sofisticat, dedicat barbatilor eleganti ce traiesc mereu viata la o intensitate maxima. In aceste conditii, daca faceti parte din randul acestor persoane, este indicat sa luati in calcul achizitionarea unui parfum de acest tip. Este compus din note florale, in cadrul carora, floarea de iris este una predominanta. Pe de alta parte, acest produs este indulcit cu acorduri se vanilie, ce continua cu note lemnoase de credu si vetiver. De asemenea in cadrul acestui parfum se mai pot distinge si note de ambra cu un accent pe compozitia acestui element. Datorita acestor caracteristici, un parfum de acest tip va poate face sa va indragostiti imediat de el.

Referitor la apa de Parfum Christian Dior Homme Intense mai putem adauga ca reprezinta un parfum floral lemnos ametitor ce se poate transforma oricand in principala optiune in cazul barbatilor aflati in cautarea unui parfum. Acest parfum este unul foarte intens si rafinat ce poate trezi de fiecare data senzualitatea si mai ales arta de a seduce. In aceste conditii nici o femeie nu va rezista senzualitatii oferite de un barbat ce opteaza pentru un parfum precum acesta. Compozitia parfumului este cea care imbina note de miere, flori, lemn rar, ce se ascunde mereu intr-un design de lux oferit de aceasta casa de moda.

CEL MAI BUN PRET PENTRU HOMME INTENSE IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de Parfum Christian Dior Homme Intense button
logo-aoro Apa de Parfum Christian Dior Homme Intense button
elefant.ro-logo Apa de Parfum Christian Dior Homme Intense button

La deschidere, acest parfum poate oferi un miros impresionant de note de lavanda, a carui putere se va evapora treptat. In urma acestei arome va ramane totusi o atingere minunata si foarte eleganta ce va va urmari pe toata perioada unei zile. Despre compozitia parfumului putem adauga ca este una destul de simpla, din cedru, mosc si vetiver, insa care poate oferi de fiecare data un sex appeal ideal. In aceste conditii, orice barbat se poate bucura de o experienta foarte placuta in ceea ce priveste utilizarea acestui parfum.

Apa de Parfum Christian Dior Homme Intense reprezinta pe de alta parte un parfum clasic si atemporal ce va fi pe placul barbatilor si a femeilor de toate varstele. In aceste conditii, daca veti dori sa va asigurati de faptul ca veti face o alegere potrivita pentru parfumul dumneavoastra, este indicat sa optati pentru acesta. Veti vedea inca de la primele utilizari ca decizia luata a fost cea mai potrivita, ceea ce nu poate christian-dior-homme-intensedecat sa va bucure si sa va faca sa aveti un raspuns asupra celui mai potrivit parfum pentru dumneavoastra. Parfumul va ofera de asemenea posibilitatea de a intra intr-o lume de lux si cu o glorie deplina, ramanand mereu impregnat adanc in mintea celor din jur. Optand pentru achizitionarea acestui parfum, veti avea de asemenea posibilitatea de a descoperi si cele mai secrete practici ale seductiei si a farmecului, atragand mereu atentia persoanelor din jur. Cu un produs de acest tip, veti avea o oportunitate unica de a arata tot ceea ce este mai bun la dumneavoastra, lucruri care pana in momentul de fata au stat ascunse.

Daca veti opta pentru o apa de Parfum Christian Dior Homme Intense veti avea ocazia de a va bucura mereu de un amestec neobisnuit si care ofera beneficii multiple in ceea ce priveste utilizarea. Acest parfum este de asemenea unul cat se poate de modern, plin de personalitate si intuitie. Achizitionand acest parfum, va veti asigura de faptul ca veti beneficia de un parfum creativ ideal pentru un barbat contemporan cu o personalitate extrovertita. Barbatii ce utilizeaza deja acest parfum sunt pe deplin multumiti de ceea ce primesc din partea lui. Cu siguranta un parfum Christian Dior va poate oferi mereu calitatea dorita, iar pretul de achizitie este unul cat se poate de corect in raport cu beneficiile si avantajele pe care le veti primi. In aceste conditii nu ramane decat sa luati in calcul achizitionarea unui produs de acest tip pentru a va convinge de calitatea sa.

Apa de Parfum Christian Dior Homme Intense este foarte apreciata in industria parfumurilor la nivel mondial, iar acest lucru ce intampla ca urmare a faptului ca aceasta casa de moda este recunoscuta pentru inovatia adusa in industria modei si a parfumeriei. Daca veti opta pentru un produs al acestei case, atunci veti fi sigur de faptul ca acel produs va avea mereu calitatea dorita si nu va lasa niciodata de dorit din acest punct de vedere. Tinand cont de toate aceste aspecte si optand pentru un produs de acest tip veti avea posibilitatea de a va bucura de tot ceea ce poate oferi. Cu siguranta veti fi siguri de faptul ca acest produs este ideal pentru dumneavoastra si veti dori sa il achizitonati mereu atunci cand veti avea nevoie de produse de ingrijire personala din aceasta categorie.