parfum-chanel-no-5
in

Chanel No 5

Apa de Parfum Chanel No 5 a fost creata de Enest Beaux in anul 1921 si inca din acea perioasa a devenit practic un simbol de bun gust, fiind unul dintre cele mai vandute parfumuri din istorie. Este foarte parfum-chanel-no-5apreciat datorita calitatii pe care o ofera si a aromei unice, fiind de asemenea un simbol atemporal al calitatii parfumului. Acest parfum este unul destul de complex, avand o compozitiei de aldehide, folosita pentru prima data, insotita de ylang ylang, bergamota, floare de portocal, lamai de Analfi, dupa care putem aminti de iasomie, stanjenel, radacina de stanjenel si margaritar. Despre baza acestui produs putem spune ca este formata din mosc, vetiver, lemn de santal, paciuli, vanilie, lichen sau chihlimbar. Creatorul acestui parfum s-a inspirat pentru creare asa de vizitele pe care le avea la Cercul Arctic si de la mirosul de apa in miezul noptii. Pe de alta parte, acest parfum a devenit recunoscut in intreaga lume si datorita personalitatilor impresionante care l-au folosit, printre care si Marlyn Monroe. In prezent acest parfum este reprezentat de actrita Nicole Kidman.

Totodata, despre apa de Parfum Chanel No 5 putem spune ca reprezinta un parfum pentru femei cu note florale si lemnoase ce se bucura de o popularitate impresionanta in treaga lume datorita calitatii si aromei. Acest parfum este un simbol al parfumurilor de inalta calitate, ceea ce inseamna ca daca veti lua in calcul utilizarea sa veti avea posibilitatea de a va bucura mereu de o aroma impresionanta din toate punctele de vedere. Persistenta acestui parfum nu va lasa niciodata de dorit, mai ales daca ne gandim la ingredientele de o calitate superioara utilizate pentru crearea sa. Oricum, parfumurile create de aceasta casa, au fost mereu recunoscute pentru calitatea lor si raman in atentia publicului feminin datorita aromelor fascinante si originale. Cu siguranta, apa de Parfum Chanel No 5 reprezinta un parfum unic din toate punctele de vedere, mai ales daca ne gandim la faptul ca inca se afla in topul achizitionarilor de parfumuri la nivel mondial, fiind lansat acum aproape un secol. Daca veti lua in calcul achizitionarea parfumului veti avea posibilitatea de a va rasfata cu un parfum de lux ce va face orice femeie sa se simta unica.

CEL MAI BUN PRET PENTRU CHANEL NO 5 IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de Parfum Chanel No 5 button
logo-aoro Apa de Parfum Chanel No 5 button
elefant.ro-logo Apa de Parfum Chanel No 5 button

Parfumul reprezinta un simbol emblematic pentru eleganta si rafinament absolut, aflat mereu in topul celor mai apreciate parfumuri pentru femei. Apa de Parfum Chanel No 5 se bazeaza pe o aroma complexa si in acelasti timp echilibrata, o compozitie inovativa ce va surprinde mereu in cel mai placut mod orice reprezentanta a publicului feminin. Produsul este unul extrem de apreciat si popular in randul femeilor din intreaga lume, ce opteaza de fiecare daca pentru el atunci cand se afla in cautarea unui parfum de o calitate superioara ce poate oferi beneficii multiple. O simpla picatura de parfum, poate deveni de fapt o arma esentiala in arsenalul de seductie a unei femei.

Apa de Parfum Chanel No 5 reprezinta produsul ideal in cazul in care veti dori mereu sa va puneti in evidenta feminitatea, iar cateva picaturi vor fi mereu suficiente pentru a atrage privirile persoanelor din jur. Odata cu trecerea timpului acest parfum a devenit o piesa de rezistenta in domeniul beuty, castigand o popularitate foarte mare in randul publicului feminin.

chanel-no-5Prima aroma acestui parfum are origini floral aldehidice, reprezentand un parfum ce va surprinde de fiecare data prin compozitia sa si prin ingredientele inovatoare in practica parfumierilor. Avantajele oferite de acest parfum sunt multiple, iar printre acestea putem aminti de o aroma impresionanta care va castiga mereu atentia si sipatia oricarei femei, indiferent de cerinte. Pe de alta parte, putem vorbi de o esenta inconfundabila, foarte apreciata de toate categoriile de varsta, acest lucru fiind posibil ca urmare a compozitiei extrem de elegante. Despre apa de Parfum Chanel No 5 mai putem spune ca este cea care intrupeaza in compozitia sa tonuri citrice antagonice, ce vor fi mereu sustinute de componentele florale cele care tempereaza mereu caracterul aldehidic puternic. Varful acestui parfum este cel care infatiseaza acorduri intense de bergamota, lamaie, neroli, aldehide si ylang ylang, iar inima evolueaza mereu sunt o atingere clara a iasomiei pure, alaturi de trandafir, crin de vale si iris.

Pe de alta parte, fondul lemnos al acestui parfum reprezinta de fapt un mit de longevitate pentru feminitate si rafinament. In aceste conditii, putem aminti de vetiver si lemn de santal elemente ce se impletesc armonios cu note de vanilie, ambra si paciuli. Este indicat sa optati pentru achizitionarea unui parfum de acest tip in cazul in care veti dori sa va asigurati de faptul ca aroma care va inconjoara este mereu cea mai potrivita. Cu siguranta veti fi multumite pe deplin de tot ceea ce poate oferi parfumul, inca de la primele tonuri, ceea ce va duce la includerea parfumului in topul produselor preferate. Asa sa intamplat in cazul femeilor ce au utilizat acest parfum pentru prima data, iar in prezent nu mai doresc sa se desparta de aceasta aroma si de beneficiile oferite. Astfel, apa de Parfum Chanel No 5 poate fi reprezenta un parfum ideal in cazul in care veti dori sa va asigurati de faptul ca aveti la dispozitie un produs impresionant care ofera beneficii multiple. Pretul de achizitie este avantajos in raport cu beneficiile oferite.