Cerruti 1881
in

Cerruti 1881

Apa de Toaleta Cerruti 1881 a fost lansata in 1995 si reprezinta un parfum floral ce poate atrage mereu cerruti-1881atentia asupra sa prin beneficiile pe care le ofera din punct de vedere al aromei. Acesta este si motivul pentru care acest parfum este foarte apreciat in randul femeilor. Parfumul se bazeaza pe miresme cat se poate de tandre, note florale si note lemnoase foarte fine. In compozitia sa mai putem aminti si de note de violete, trandafiri rosii, narcise sau tuberoze. Datorita acestei compozitii, putem spune ca acest parfum ofera mereu o tenta de senzualitate si prospetime, ce poate pune in valoare orice femeie. Parfumul este unul potrivit atat pentru femeile mai in varsta cat si pentru domnisoare. Poate fi utilizat in orice anotimp, iar pretul de achizitie este unul foarte corect.

Acest parfum, a fost reat de Claire Cain, iar Apa de Toaleta Cerruti 1881 este pur si simplu fermecatoare, incantatoare ce va aduce aminte mereu de adierea primaverii. Referitor la design-ul sticlei, putem adauga ca acesta este creat de Serge Mansau. Parfumul a fost creat de Cerruti, despre care putem spune ca este o casa de moda italiana ce a luat fiinta in 1881, debutand pentru inceput in industria textila, fiind specializata in industria lanii. Cei ce au creat aceasta marca sunt cei trei frati: Stefano, Antonio si Quintino Cerruti. In anul 1957, aceasta casa de moda lanseaza prima colectie vetimentara pentru barbati, ce poatra denumirea de Hitman. Insa, acest brand, avea sa fie cunoscut in anul 1967 la Paris, unde lanseaza o colectie de haine pentru femei si barbati. Aceasta colectie s-a bucurat de un succes foarte mare. Primul parfum lansat a fost Nino Cerruti in anul 1978, iar Nino Cerruti Pour Femme a fost lansat in 1987. Pana in prezent aceasta companie a lasant un numar de 26 de parfumuri.

Dupa cum spuneam aceasta apa de toaleta  a fost lansata in 1995, an care a fost unul definitoriu pentru industria parfumurilor din intreaga lume. In acest an au aparut o serie de parfumuri impresionante, iar unul dintre acestea este Apa de Toaleta Cerruti 1881, ce reprezinta o creatie emblematica, o capodopera florala in adevaratul sens al cuvantului. Acest parfum are mereu posibilitatea de a atrage mereu atentia feminina, acesta fiind si unul din motivele pentru care este achizitionat de multe ori la nivel mondial. Parfumul Cerruti 1881 este un clasic floral, elegant, impecabil si plin de rafinament, ce va incanta de fiecare data. Aroma sa este una impresionanta, ce poate oferi oricarei reprezentante a sexului frumos posibilitatea de a mirosi impecabil indiferent de activitatile pe care le desfasoara.

Apa de Toaleta Cerruti 1881 este un parfum de inalta calitate si a castigat de mult renumele in aceasta item_380industrie. Acest pafum a fost cel care a reusit sa uimeasca printr-un design minimalist si de asemenea prin compozitiile translucide ce au devenit de fapt un element definitoriu pentru casa Cerruti. In ceea ce priveste compozitia acestui parfum, putem spune ca ia forma unui glob de cristal apretat de un degrade ivory, proiectat dupa cum spuneam de celebrul Serge Mansau. Cerruti 1881 reprezinta de fapt un parfum unic in adevaratul sens al cuvantului ce se exprima inca de la primele note. Aceste note de baza sunt cele ce se compun din musetel si un buchet floral impresionant de mimoza, violete, frezie si alte flori de primavara.

Totodata, in compozitia acestui parfum, putem aminti si de coriandru sau santal, ce pot straluci sub o manta florala vibranta. Acest parfum este recunoscut pentru persistenta sa, iar mirosul nu va disparea in cateva minute dupa pulverizare, ca in cazul altor parfumuri. Mirosul va disparea pe decursul a catorva ore de evolutie in care se vor simti diferite nuante. In aceste conditii, putem aminti ca amestecul de flori si ierburi aromatice este cel ce se va transforma intr-o adevarata bijuterie olfactiva. Acest lucru se intampla in momentul in care isi vor face aparitia si notele luminoaase de mosc, iar praful divin al acestui ingredient, va conduce mereu spre un apogeu romantic si exuberant. Trebuie sa incercati acest parfum in cazul in care sunteti in cautarea unei modalitati de a mirosi mereu impecabil indiferent de activitatile pe care le aveti. Parfumul este unul potrivit atat pentru momentele in care sunteti la servicii cat si pentru viata de zi cu zi sau iesirile cu prietenii.

Notele acestui parfum sunt multiple si diversificate, ceea ce inseamna ca este dificil sa regasim o nota florala predominanta. Din acest motiv parfumul este foarte apreciat, fiind unul ce imbina ideal nuantele florale, iar rezultatul final este unul impresionant din toate punctele de vedere. Acest parfum intruchipeaza de fiecare data o nota misterioasa, profunda, iar rafinamentul se va regasi pe deplin. In aceste conditii, putem spune ca Cerruti a reusit sa atinga unele standarde intangibile propuse de un parfum impresionant. Un avantaj pentru acest parfum este reprezentat de faptul ca se regaseste la un pret foarte bun, pentru toate persoanele. Achizitionand acest produs orice persoana va avea posibilitatea de a se bucura de o esenta plina de vitalitate, exuberanta si rafinament.

In caracterizarea acestui parfum, mai putem adauga ca este unul bogat, amplu si mai ales generos pentrucerruti_1881_femme persoanele ce il vor utiliza. Tocmai din acest motiv, acest parfum se desfasoara impresionant din punct de vedere floral oriental, fiind plin de surprize, oferind si o compozitiei linistitoare. Aceasta compozitie include violete, musetel si mimoze sub o mantie misterioasa in care mai regasim santal si mosc.

Pentru a descrie parfumul in cateva cuvinte, putem sune ca reprezinta un amestec neobisnuit de feminin ce se bazeaza pe elemente florale si condimente. Mirosul nu este deloc unul modest si poate pune in evidenta orice personalitate puternica, ce nu doreste sa se ascunda sub masca anonimatului.

Apa de Toaleta Cerruti 1881 poate fi considerata o diva neobisnuita, iar persoanele de sex feminin, vor avea posibilitatea de a se bucura de aceasta ipostaza. In aceste conditii, persoanele ce vor opta pentru acest parfum vor avea posibilitatea de a se identifica total cu el. In alta ordine de idei, putem spune ca suportul bland de santal, este cel ce reflecta un fundal luminos dezvoltat pe nuante de violete si mimoze. Nu trebuie sa uitam nici de ambra sau iris, depre care putem adauga ca se regasesc in acorduri fine si vor da o nota sofisticata. In acest sens, putem spune ca Apa de Toaleta Cerruti 1881 iese mereu din tipare si trebuie sa se regaseasca in colectia personala a oricarei femei.

Daca sunteti interesata de posibilitatea de a achizitiona un parfum impresionant din toate punctele de vedere, atunci puteti incerca Apa de Toaleta Cerruti 1881. Cu siguranta veti sti din prima clipa ca reprezinta cea mai buna optiune pentru a mirosi impecabil in viata de zi cu zi. Pretul de achizitie pentru aceasta apa e toaleta este unul foarte avantajos si corect in raport cu ceea ce veti primi.