Cele mai bune parfumuri Creed pentru bărbați: Top 10
in

Cele mai bune parfumuri Creed pentru bărbați: Top 10

Introducere

După cum știu toți fanii de parfumuri Creed, Casa Creed are o istorie îndelungată care a început în 1781 cu o pereche de mănuși parfumate și o sticlă de Royal English Leather.

Creed este o casă de parfumuri de familie de nișă, cu buticuri în întreaga lume.

În prezent, compania are sediul în apropiere de Paris. Este una dintre cele mai vechi case de parfumuri private din lume și a fost transmisă din tată în fiu de peste 250 de ani, timp de șapte generații.

Casa Creed a fost fondată în 1760 de James Henry Creed în Londra, Anglia. Dar inițial a început ca o afacere de croitorie. În 1781, James Creed, a fost confecționerul de mănuși al regelui George al III-lea și, de asemenea, a furnizat curții regale britanice costume la comandă, uniforme militare, haine de călărie și accesorii de călărie.

El a realizat mănuși parfumate care erau purtate de Curtea Regală pentru a masca mirosul mirosurilor corporale puternice datorate condițiilor de igienă precare din acea vreme. Aceasta era o practică obișnuită pentru elita bogată.

Regelui îi plăceau atât de mult mănușile parfumate, încât i-a cerut lui James Creed să îi facă un parfum. Care este rezultatul? James Creed a creat primul parfum Creed – Royal English Leather.

În 1850, Henry Creed II, cea de-a treia generație a Casei Creed, a extins marca în Europa. A creat parfumuri pentru diferite monarhii europene, inclusiv pentru împărăteasa Eugenia a Franței, care a încurajat ulterior Casa Creed să se mute oficial la Paris în 1854.

Regina Victoria (nepoata regelui George al III-lea) l-a numit pe Creed furnizor oficial al casei regale și a primit mai multe mandate regale de numire la case regale din întreaga Europă. În prezent, a șasea generație, Olivier Creed, este acum maestrul parfumier al Casei.

Are doi copii: fiica sa, Olivia, este designerul companiei, iar fiul său, Erwin, un maestru parfumier din a șaptea generație, colaborează cu el la crearea parfumurilor. De fapt, Olivier a fost cel care a pus pentru prima dată la dispoziția publicului parfumurile Creed în 1970, făcând ca parfumeria, mai degrabă decât croitoria, să fie în fruntea industriei.

Timp de peste 260 de ani, numeroși regi, regine și împărați din întreaga lume au fost dependenți de parfumurile Creed. Și asta pentru un motiv întemeiat. Și astfel moștenirea continuă, din tată în fiu.

De ce sunt parfumurile Creed atât de scumpe?

Unul dintre dezavantajele parfumurilor Creed este că sunt foarte scumpe. Parfumul tipic de firmă va fi compus în principal din ingrediente sintetice ieftine. Parfumurile Creed autentice sunt realizate manual în fabrica din Fontainebleau, Franța, folosind doar cele mai bune ingrediente naturale, toate selectate manual din cele mai bune culturi din întreaga lume. Acest lucru le face, desigur, super scumpe.

Olivier Creed și fiul său, Erwin, călătoresc personal prin lume pentru a găsi doar cele mai pure materii prime pe care să le folosească în parfumurile lor. Iasomie din Italia; tuberoză din India; trandafir din Maroc și Turcia, lista poate continua, de fapt, unul dintre ingredientele preferate ale lui Creeds este irisul. Este utilizat ca fixator în parfumuri, care stabilizează și intensifică celelalte ingrediente. Este, de asemenea, scump.

Se folosește extract de iris pallida, irisul alb al Florenței. Pregătirea poate dura până la șase ani.

Multe dintre parfumurile Creed conțin cantități mici de ambragris, care este folosit ca un fixator care permite parfumului să dureze mult mai mult timp. Aceasta este o substanță rară și este incredibil de scumpă!

Dar asta nu este tot, metodele de producție folosite de Creed pentru a produce parfumurile lor sunt costisitoare, deoarece folosesc o metodă tradițională de parfumare. Este singura casă de parfumuri care încă mai folosește o tehnică de infuzie veche de 4000 de ani, care le permite să mențină calitatea foarte ridicată a parfumurilor lor.

Pe scurt: dacă doriți frumusețea lui Creed, va trebui să plătiți pentru ea. Merită? Absolut.

Ce înseamnă Millesime?

Parfumurile Creed care sunt compuse într-o concentrație de concentrație de tărie Eau De Parfum se numesc Millesime.

Millesime este cuvântul francez pentru “vintage” și este un termen folosit în industria vinului, referindu-se la un anumit an și la un anumit loc în care calitatea vinului a fost excelentă.

Olivier Creed folosește acest termen pentru a sublinia calitatea excepțională a ingredientelor folosite pentru producerea parfumurilor sale.

Cele mai bune parfumuri Creed pentru bărbați:

10. Creed Erolfa pentru bărbați

Creed Erolfa man

Caracteristici

  • Parfum pentru bărbați
  • Format mare de 120 ml
  • Parfum proaspăt pentru bărbați
  • Parfum lansat în 1992

O bijuterie ascunsă. Acest parfum este adesea trecut cu vederea în Casa Creed din cauza armelor mari care domină gama lor. Dar nu vă înșelați, miroase incredibil.

Erolfa este un parfum unic de citrice super proaspăt, care are o atmosferă spumoasă de sare de mare. Proaspăt și revigorant și atât de ușor de purtat. Miroase ca o briză proaspătă de mare de vară, amestecată cu o vibrație de pepene citric. Frumos.

Numele acestui parfum este un acronim pentru membrii familiei lui Olivier Creed: fiul său, Erwin (ER), fiica sa, Olivia (OL), și mama lor, Fabienne (FA).

A fost un tribut adus amintirilor de familie legate de navigarea în Marea Mediterană. Atmosfera sărată a mării și briza cu miros de citrice sunt încapsulate în parfum.

Acesta este un parfum casual excelent pentru ziua. Perfect pentru lunile mai calde. Performanța de durată este destul de respectabilă pentru un parfum pe bază de citrice.

BestValue: CREED Erolfa, Parfumuri Niche, 100 ml – 1195 Ron

9. Creed Original Vetiver Eau de Parfum

Creed Original Vetiver Eau de Parfum

Înainte de aceasta, parfumierii foloseau doar o parte din planta de vetiver pentru a-și crea parfumurile.

Olivier Creed a făcut un pas mai departe și a folosit toate cele trei părți ale plantei de vetiver pentru a crea o întorsătură unică a genului vetiver și a reușit. Culoarea flaconului reprezintă esența acestui parfum: un parfum aromatic verde super proaspăt, înălțător, care vă oferă senzația de duș proaspăt.

Aceasta este definiția prospețimii!

Are un amestec plăcut de luminozitate cu citrice spumoase, amestecate cu un ușor vetiver în fundal. Odată ce începe să se usuce, are o dulceață extraordinară, cremoasă și săpunită. Un parfum foarte curat, sigur și inofensiv, ușor de purtat.

Foarte versatilă și de foarte lungă durată. Acesta este un parfum unisex și poate fi apreciat de oricine de toate vârstele, deși probabil că este cel mai potrivit pentru grupa de vârstă 25+.

Perfectă pentru primăvară și vară, dar poate fi purtată oricând, o cămașă perfectă pentru birou și parfum de cravată. Acesta este un parfum demn de luat în seamă. Rezultatul final? Un parfum simplu, realizat în cel mai bun mod posibil.

8. Creed Virgin Island Water

Creed Virgin Island Water

Acesta este un parfum de citrice super unic, proaspăt și fructat, care este absolut perfect pentru a merge în vacanță sau pentru climatele calde. Parfumul perfect pentru vară.

Se deschide cu o explozie de lămâie super proaspătă și un parfum cremos și fin de nucă de cocos. Are câteva acorduri florale ușoare, iar la finalul petrecerii se alătură o notă de trestie de zahăr și rom, care îi conferă un aer minunat de dulce și îmbătător (gândiți-vă la Pina Colada).

Acesta este un parfum unisex și este cel mai bun pentru vară și pentru ținutele casual. Perfect pentru a ieși în oraș cu o pereche de pantaloni scurți sau pentru a vizita plaja.

Dar îl puteți purta și în alte anotimpuri, dacă doriți să vă oferiți o vacanță virtuală care să vă transporte pe o insulă tropicală. Foarte înălțător. De foarte lungă durată pentru un parfum pe bază de citrice, Creed a făcut o treabă excelentă aici.

BestValue: CREED Virgin Island Water, Parfumuri Niche, 100 ml – 1195 Ron

7. Creed Royal Oud

Creed Royal Oud

Dacă vrei să ai un parfum super unic care să întoarcă privirile, Royal Oud este ideal. Aceasta este versiunea Creed a unui parfum pe bază de oud, ușor de purtat și prietenos.

Royal Oud miroase luxos și emană calitatea Creed.

Oudul este o rășină parfumată care este distilată din arborele rar de lemn de agar care crește doar în anumite părți ale lumii. Din cauza rarității sale, oudul este foarte scump. Oudul din acest parfum este foarte subtil și joacă doar un mic rol secundar în parfum.

Are un parfum proaspăt, citric, cu o atmosferă dulce, fructată și acorduri lemnoase condimentate (în principal din cedru și lemn de santal).

Rezultatul final: un parfum extraordinar de oud, încrezător, neofensiv și captivant.

Se poartă cel mai bine pe vreme rece: toamnă/iarnă (nopți răcoroase de primăvară). Ideal pentru seri, birou, întâlniri, evenimente formale de nivel înalt.

6. Creed Silver Mountain Water

Creed Silver Mountain Water

Fiți pregătiți pentru complimente. Acesta a fost un best-seller Creed încă de la debutul său în 1995, și pe bună dreptate. Silver Mountain Water este un parfum sofisticat și unic. Acesta este un parfum foarte proaspăt și curat de plante.

Începe cu o aromă de citrice și are o senzație unică de cerneală metalică netedă, cu note de coacăze negre și ceai verde. Foarte ușor și inofensiv.

Foarte versatil, miroase foarte bine pe un bărbat sau o femeie de orice vârstă. Cel mai potrivit pentru climatele mai calde.

5. Creed Original Santal

Creed Original Santal

Original Santal este Creeds ia un parfum pe bază de lemn de santal și nu dezamăgește.

Santal este cuvântul francez pentru “lemn de santal”, care este vedeta acestui parfum, împreună cu o notă condimentată proeminentă de scorțișoară.

Creed susține că a folosit lemn de santal Mysore din India. Uleiul de lemn de santal din Mysore este considerat unul dintre cele mai bune din lume și este foarte scump.

Există o mulțime de note în acest parfum care au fost perfect îmbinate pentru a crea această minune Creed.

Cum miroase?

Acest parfum miroase proaspăt și curat, cu o notă proeminentă de scorțișoară condimentată, la care se adaugă o atmosferă cremoasă, dulce și fină. Super unic și captivant.

Ideal pentru nopțile de toamnă, iarnă și, eventual, de primăvară.

Notino: Creed Original Santal, Eau de Parfum unisex, 100 ml – 1183 Ron

4. Creed Viking Eau de Parfum

Creed Viking Eau de Parfum

Creed Viking este cea mai nouă lansare a casei pentru bărbați. Prima lor lansare majoră pentru bărbați de la Aventus în 2010 și a fost cel mai așteptat parfum din istoria Creeds.

Aventus a fost un parfum revoluționar. A fost un precursor care a schimbat regulile jocului în industria parfumurilor. Din acest motiv, unii fani Creed se așteptau ca Viking să fie un Aventus Part II și se așteptau ca acesta să fie mai bun.

Când Viking a devenit în cele din urmă disponibil, a fost imediat comparat și analizat cu Aventus și a primit unele recenzii nedrepte pe diverse forumuri și pe YouTube.

Vikingul nu are nimic de-a face cu Aventus, absolut nimic. Dacă Aventus nu ar exista, acest lucru ar fi în centrul atenției. Viking este o schimbare foarte necesară, este super unic și nu seamănă cu niciun alt parfum Creed anterior.

Începe cu o explozie de prospețime, cu o vibrație de piper roz picant și înflăcărat. Apoi se înmoaie frumos cu o notă marină sărată seducătoare, strălucind cu lemn și o doză ușoară de trandafir și mentă.

Super versatil, poate fi purtat în orice anotimp, elegant sau casual, ziua sau noaptea. F

Acesta este un parfum mai matur și mai masculin, mai degrabă pentru publicul de 30 de ani.

Sigur, Aventus este în continuare cel mai bun și durează ceva mai mult, dar cu Viking veți mirosi mult mai unic.

 

3. Creed Millesime Imperial

Creed Millesime Imperial

Millesime Imperial este versiunea unică a parfumului proaspăt, citric, creat de Creed. Conform legendei… acesta a fost creat pentru regele Arabiei Saudite. Se deschide cu o explozie de note proaspete de fructe și citrice, cu o notă de sare de mare. Miroase a pepene verde proaspăt tăiat, cu un plus de sare de mare și o notă de dulceață.

Super versatil. Acesta este un parfum unisex și poate fi purtat în orice situație, oricând, oriunde, la orice vârstă.

Absolut perfect pentru vară și pentru condiții de căldură și umiditate. Acesta este punctul în care strălucește cu adevărat.

Este strălucitoare, suculentă și creează dependență. Parfumurile citrice și acvatice nu sunt de foarte lungă durată. Un sfat bun pentru a face ca parfumurile pe bază de citrice să reziste mai mult timp este pur și simplu să vă pulverizați hainele.

 

2. Creed Green Irish Tweed Apă de parfum

Creed Green Irish Tweed Apă de parfum

Un parfum clasic care nu se demodează niciodată. Fiind lansat în 1985, acesta și-a dovedit valoarea și a trecut testul timpului. Astăzi, acesta este încă unul dintre cele mai bine vândute parfumuri Creed, și pe bună dreptate.

Este proaspăt, este picant, este crocant. Echilibrul perfect între o aromă proaspătă, curată, citrică și un parfum masculin. Se deschide cu săpun și verde, apoi se usucă în lemn de santal și ambră de chihlimbar, conferindu-i o dulceață lemnoasă proaspătă.

Poate fi purtat oriunde și oricând de către toate vârstele. Strălucește cu adevărat primăvara și vara.

Nu vă grăbiți cu pulverizările, deoarece este destul de puternic. Maxim două-trei pulverizări.

1. Parfum Creed Aventus

Parfum Creed Aventus

Creed Aventus este vedeta rock a comunității de parfumuri. Acesta este cel mai bine vândut parfum al brandului în întreaga lor istorie de 260 de ani, și pe bună dreptate!

Indiferent cât de mult spun oamenii că este reclamat sau supraevaluat. Se ridică la înălțimea tuturor așteptărilor. Un parfum masculin dulce și fructat care miroase super unic.

Miroase a o combinație de ananas, coacăze negre și mere, cu o bază de lemn și mosc.

Super versatil. Aventus poate fi folosit în toate anotimpurile și pentru toate ocaziile, zi și noapte. Este deosebit de izbitoare pentru ieșirile de seară și întâlniri, aici este locul unde strălucește.

Pentru rezultate optime, nu pulverizați prea mult. Mai puțin este cu siguranță mai mult. De la lansarea sa în 2010, alte case de parfumuri au încercat să îl copieze cu propria interpretare similară. Dar Aventus rămâne originalul și cel mai bun.

Dacă doriți cel mai bun parfum pentru bărbați, Creed este acesta și nu este o coincidență faptul că se află și în fruntea listei noastre cu cele mai populare parfumuri pentru bărbați: Top 10

Concluzie

În concluzie, brandul Creed oferă o varietate de parfumuri rafinate care se pot potrivi cu orice preferință olfactivă a bărbatului modern. Fie că doriți o aromă fresh și energică sau preferați notele calde și seducătoare, Creed are întotdeauna o opțiune de calitate superioară. Aceste parfumuri nu doar că au o calitate olfactivă impresionantă, ci și încorporează o moștenire bogată, fiind create de o casă de parfumerie cu o istorie de secole. A alege un parfum Creed înseamnă a alege luxul, eleganța și unicitatea, transformând fiecare zi într-o experiență specială.