Cel mai bun parfum Victoria Secret: Top 5
in ,

Cel mai bun parfum Victoria Secret: Top 5

Vrei să știi care sunt cele mai bune parfumuri Victoria’s Secret? Sunteți în locul potrivit.

Victoria’s Secret are câteva parfumuri fantastice, cu peste 340 de parfumuri lansate până în prezent.

Dar întrebarea este … care este cel mai bun parfum Victoria’s Secret? În ce anotimpuri și în ce situații ar trebui să le porți?

Cele mai bune parfumuri Victoria Secret

Victoria’s Secret Coconut Passion Body Mist

Victoria's Secret Coconut Passion Body Mist

Nu vă lăsați păcăliți de numele acestui parfum. Vedeta spectacolului este vanilia (poate ar fi trebuit să se numească Vanilla Passion).

Acesta nu este un parfum complex sau inovator. Pur și simplu, ceea ce obțineți este un parfum simplu și distractiv… cu un amestec PERFECT de vanilie și nucă de cocos. Și miroase delicios.

(Apropo… dacă vă plac parfumurile de vanilie, nu uitați să consultați cele mai bune parfumuri de vanilie).

Se deschide cu o explozie de vanilie dulce și caldă, amestecată cu o nuanță de nucă de cocos lăptos. Emană o atmosferă blândă de nucă de cocos prăjită, caldă și dulce. Miroase dulce, dar nu prea dulce sau imatur.

Parfum perfect pentru vară, dar îl poți purta pe tot parcursul anului. Muncă, casual, întâlnire de noapte, setări romantice.

Și potrivit pentru toate vârstele (dar are un aer tineresc).

Coconut Passion nu umple camerele. Este un parfum ușor și durează aproximativ 3-6 ore.

Victoria’s Secret Eau So Sexy EDP

VEZI VICTORIA'S SECRET EAU SO SEXY EDP

Eau So Sexy este un parfum dulce și amuzant. Pe scurt… Ceea ce obțineți este un cocktail de fructe proaspete suculente și măr verde amestecat cu o vibrație dulce de frișcă de vanilie.

Acesta este foarte versatil: un parfum perfect pentru primăvara și vara de zi cu zi, pe care îl puteți folosi cu orice ocazie. E minunat.<

Și potrivit pentru toate vârstele … dar are un vibe tineresc. Eau So Sexy nu este un monstru de proiecție. Se află mai aproape de piele și creează o minunată bulă de parfum în jurul tău și rămâne în jur de 3-7 ore.

Victoria’s Secret Pure Seduction Body Mist

Victoria's Secret Pure Seduction Body Mist

Pure Seduction nu este un parfum complex, ci un parfum simplu, dulce, feminin, fructat și distractiv.

Apropo, dacă nu vă plac parfumurile dulci, acesta nu este cu siguranță pentru dumneavoastră.

Pure Seduction se deschide cu o explozie de fructe dulci și suculente, cu șoapte de flori care se ascund în fundal.

Când se liniștește, rămâne dulce, dar nu prea dulce. Rămâneți cu un cocktail răcoritor de pepene dulce suculent, prune și căpșuni, ușor, curat și răcoritor.

Emană o vibrație dulce și sexy de băutură cu fructe tropicale și miroase DELICIOS.

Super versatilă: poate fi purtată pe tot parcursul anului, dar strălucește primăvara și vara. Ideal pentru utilizarea zilnică, la serviciu, întâlniri, seri, petreceri. Potrivit pentru orice vârstă, dar are un aer tineresc.

Pure Seduction are o proiecție moderată, care creează o frumoasă bulă de parfum în jurul tău, cu o durată de aproximativ 3 până la 6 ore.

Victoria’s Secret Tease

Victoria's Secret Tease

Tease s-a numit anterior “Sexy Little Things Noir Tease” și a fost îmbuteliat cu un pulverizator cu pompă de epocă.

Nume nou, sticlă nouă, același miros INCREDIBIL. Acum, Tease este adesea comparat cu un parfum numit Juicy Couture Viva La Juicy, deoarece au multe note de parfum similare.

Sincer să fiu, miros destul de asemănător, dar Tease este mai moale, mai fructat și nu conține vibrația caramelizată a lui Viva La Juicy. Să aruncăm o privire:

Tease se deschide cu o explozie de pere dulci și fructate amestecate cu vanilie cremoasă și caldă. Este caldă, confortabilă și delicioasă.

Potrivit pentru toate vârstele, dar cel mai potrivit pentru fete și poate fi purtat pe tot parcursul anului, dar aveți grijă cu pulverizatorul în timpul căldurii de vară. Perfectă în fiecare zi, casual, la birou, la serviciu, la întâlnire, seara și în club.

Rezistă între 3 și 7 ore (în funcție de chimia/temperatura pielii).

Cel mai bun parfum Victoria Secret

Victoria Secret, parfum Bombshell

Victoria Secret, parfum Bombshell

Acest parfum floral iconic, premiat, proaspăt și fructat, nu dezamăgește. Există un motiv pentru care Bombshell este cel mai bine vândut parfum de la Victoria’s Secret.

Bombshell se deschide cu o explozie de prospețime super feminină, dulce și fructată. Un cocktail dulce și suculent de fructul pasiunii, căpșuni, ananas și mandarine… toate amestecate cu puțină prospețime de grapefruit și flori ușoare în fundal. Frumos.
Modern, curat și sexy.

Te face să te simți tânără și frumoasă. Bombshell este super versatil: orice sezon, orice ocazie, orice vârstă. Un parfum de zi cu zi perfect, cel mai potrivit pentru primăvara și vara.

Are o proiecție moderată și lasă o urmă olfactivă frumoasă. Durează între 4 și 6 ore.