Bvlgari Man In Black
in

Bvlgari Man In Black

Apa de Parfum Bvlgari Man In Black se poate transforma oricand in cea mai potrivita optiune pentru BVLGARIMANINBLACKorice barbat in cautarea unui parfum ideal din toate punctele de vedere. Aceasta casa de parfumuri are foarte multa experienta in acest domeniu, vorbind de peste 130 de ani, iar pentru a marca intr-un mare stil acest eveniment a fost lansat parfumul Bvlgari Man In Black. Despre apa de parfum Bvlgari Man In Black putem adauga ca reprezinta de fapt o extensie pentru celebrul parfum pentru barbati Bvlgari Man, ce a fost lansat in anul 2010. Insa de la acest nou parfum, Bvlgari Man In Black, s-a dorit mai mult, iar pana in momentul de fata, putem spune ca este foarte apreciat si foarte cautat in randul publicului masculin.

Acest parfum a castigat foarte repede increderea utilizatorilor, ceea ce inseamna ca a devenit foarte repede o piesa de baza pentru ingrijirea barbatilor ce se respecta. Totodata despre apa de parfum Bvlgari Man In Black mai putem adauga ca a fost anuntat ca un parfum cat se poate de indraznet si carismatic, inspirat pe de alta parte si de mitul nasterii lui Vulcan, zeul pamantului, ce a fost interpretat in cel mai potrivit mod, facand legatura si cu barbatul modern. Parfumul reprezinta solutia ideala prin care veti avea posibilitatea de a va asigura de faptul ca veti beneficia de un parfum ce poate oferi multe beneficii.

Totodata, apa de parfum Bvlgari Man In Black este cea ce se poate deschide cu note de top, amintind de un rom natural si de condimente cat se poate de luminoase. Apoi, parfumul va continua cu notele de mijloc sau de inima, printre care putem aminti tuberoza, iar nota de baza este cea care poate stabiliza prin benzoin, boabe de tonka sau lemn de guaiac. Toate aceste ingrediente fac ca acest parfum sa fie unul impresionant din toate punctele de vedere, foarte apreciat in industria internationala a parfumurilor. Din acest motiv, a castigat foarte repede aprecierea din randul barbatilor, fiind achizitionat in dese randuri de care acestia.

CEL MAI BUN PRET PENTRU BVLGARI MAN IN BLACK IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de toaleta Bvlgari Man In Black button
logo-aoro Apa de toaleta Bvlgari Man In Black button
elefant.ro-logo Apa de toaleta Bvlgari Man In Black button

Varintele de gramaj in care se regaseste acest parfum sunt diferite, ceea ce inseamna ca veti avea posibilitatea de a gasi exact ceea ce va intereseaza, atunci cand veti dori sa faceti o achizitie din acest punct de vedere. In ceea ce priveste sticla pentru acest parfum, putem adauga ca este una cat se poate de eleganta, moderna, neagra, cu un scris si un capac in nunate de auriu roscat. Aceasta culoare este cea care simbolizeaza culoarea lavei, facand legatura cu Vulcanul.

Apa de Parfum Bvlgari Man In Black este totodata, cea care poate impune un nou standard in lumea parfumurilor, destul de greu de depasit. In aceste conditii, parfumul anterior Bvlgari Man a trecut la un nou nivel prin crearea apei de toaleta Bvlgari Man in Black, mai sexy, senzual, si cat se poate de masculin.

bvlgari_man_in_black_eau_de_parfum_spray_60ml_with_boxCa si in cazul altor parfumuri, putem spune ca acest parfum detine note de top, de mijloc si de baza. In cazul notelor de top putem aminti romul natural si condimentele luminoase. Notele de mijloc sunt cele reprezentate de tuberoza, absolut de iris si piele, iar notele de baza sunt cele de benzoin, boabe de tonka si lemn de guaiac. Cu siguranta orice barbat va avea posibilitatea de a se bucura pe deplin de acest parfum impresionant, iar beneficiile oferite sunt de fiecare data multiple. In acest sens, putem aminti si de un pret de achizitie cat se poate de corect in raport cu ceea ce inseamna calitatea acestui parfum.

Parfumul este unul cat se poate de senzual, neo oriental, carismatic, exprimand in acelasi timp si foarte mult masculinitate. Acest parfum este unul dedicat barbatilor seducatori, iar parfumul ofera posibilitatea oricarui reprezentant al sexului tare sa se bucure de o semnatura unica si senzuala. Acestea sunt si motivele principale pentru care acest parfum este unul dintre cele mai apreciate la nivel mondial, in industria parfumurilor pentru barbati. Specialistii in parfumuri spune ca acesta reprezinta de fapt o noua etapa pentru aceasta casa de parfumuri, prin care a avut posibilitatea de a dovedi inca odata calitate si excelenta.

Acest parfum este de asemenea unul cat se poate de intens si seductiv, iar aceste caracteristici sunt recunoscute in cazul casei Bvlgari. Totodata apa de parfum Bvlgari Man In Black este cea care poate crea o noua fata a masculinitatii si putem aminti de experia unui barbat ce provine din instoria greco – romana. Creatorul acestui parfum a fost Alberto Morillas, cel care a fost inspirat in acest sens de fatetele calde ale aurului roz si de asemenea intensitatea misteriosului negru. In aceste conditii, a fost posibila crearea acestui contrast fascinant, cu un rol important pentru notele siropoase ale romului. Totodata in interiorul parfumului regasim si misterul irisului sau senzualitatea si intensitatea ambrei.

Parfumul poate fi privit de asemenea ca ceva modern, viril, combativ si de un rafinament brut. Va da 0c0e56e11bca3061a0642d436a5e692dmereu dovada de seductivitate coplesitoare, ce va transforma orice fiinta masculina intr-una irezistibila si binecuvantata cu puteri fabuloase. Apa de Parfum Bvlgari Man In Black este compusa din ingrediente cat se poate de pretioase, cu o rezonanta cutezatoare. Acest parfum, va evolua mereu intr-o creatie cat se poate de emotionala si centrala ce se va dezvalui pe deplin in inima parfumului.

Referitor la design-ul acestui parfum, putem adauga ca este cel ce va intruchipa de fiecare data trasaturile greco romane ale acestei case. Va exprima mereu forta masculina, dinamism si eternitatea formei arhitecturale. In alta ordine de idei, negrul este culoarea autoritatii, a misterului si a cunoasterii lumii antice. Referitor la finisajul acestei sticle, trebuie amintit faptul ca este utilizat nisipul negru de pe insula Vulcan din Sicilia. In aceste conditii, privind la cele expuse mai sus, vedem ca apa de parfum Bvlgari Man In Black reprezinta un parfum impresionand din toate punctele de vedere, foarte apreciat la nivel mondial. Daca veti dori sa intrati in posesia sa atunci cu siguranta veti fi multumiti pe deplin de pretul de achizitie si de tot ceea ce poate oferi un parfum de acest tip.