BVLGARI Aqva pour Homme
in

BVLGARI Aqva pour Homme

BVLGARI Aqva pour Homme reprezinta un parfum foarte masculin si provocator, cu o aroma acvatica ce reprezinta mereu masculinitatea. Totodata, despre acest parfum mai putem adauga ca este inspirat deBVLGARI Aqva pour Homme frumusetea marii, iar creatorul sau este celebrul parfumier Jacques Cavallier. Notele de varf ale acestui parfum sunt cele de mandarina si flori de portocala, notele de inima sunt cele de iarba de mare si santolina, pentru ca notele de baza sa fie reprezentate de ambra.

Despre BVLGARI Aqva pour Homme mai putem adauga ca reprezinta o esenta cat se poate de masculina, senzuala si atractiva, foarte incantatoare precum marea. Folosind acest parfum, orice barbat va avea posibilitatea de a patrunde dincolo de cascada si isi va invalui corpul intr-o aroma proaspata si stralucitoare. Aceasta aroma este cea care va da senzatia de armonie cu lumea exterioara. Acest parfum, se inspira din enerfia proaspata si curata a apei, iar compozitia sa este oarecum neobisnuita. Spunem acest lucru deoarece este constituita din alge, esenta de portocal si completata de ambra si lavanda, ceea ce va oferi acestui parfum posibiltiatea de a fi greu de uitat.

Folosind BVLGARI Aqva pour Homme veti avea ocazia de a va lasa purtat de valul sentimentelor si a senzualitatii, fiind recunoscut pentru experienta placuta pe care o poate oferi. Veti avea posibilitatea de a descoperi lumea tacuta a apelor, plina de pace si echilibru. Pe de alta parte, BVLGARI Aqva pour Homme poate oferi barbatilor doza de incredere in sine de care au nevoie si farmecul ce ii vor ajuta foarte mult in viata de zi cu zi. Acest parfum este unul unic, vibrant, pur si masculin. In cadrul parfumului putem aminti de unele combinatii ce vor exprima de fiecare data o aroma proaspata si eleganta, mediteraneeana. Totodata despre parfum mai putem adauga ca este unul sexy si foarte masculin, elegant, intuitiv si natural. A fost conceput din note marine tocmai pentru a exprima un barbat hotarat.

CEL MAI BUN PRET PENTRU BVLGARI AQVA POUR HOMME IL GASITI IN MAGAZINELE:

emag Apa de toaleta BVLGARI Aqva pour Homme button
logo-aoro Apa de toaleta BVLGARI Aqva pour Homme button
elefant.ro-logo Apa de toaleta BVLGARI Aqva pour Homme button

BVLGARI Aqva pour Homme reprezinta o adevarata esenta masculina, senzuala si atractiva, ideala pentru a fi utilizata indiferent de anotimp sau de activitatile desfasurate de orice barbat. Pretul acestui produs este unul foarte avantajos in raport cu ceea ce poate oferi, ceea ce inseamna ca puteti lua in calcul achizitionarea sa fara a plati foarte mult. In plus, calitatea sa nu va lasa niciodata de dorit. Parfumul este prezent in nuante acvatice si cat se poate de fresh, fiind lansat in anul 2005 de renumitul brand Bvlgari. Persistenta acestor parfumuri este una recunoscuta, ceea ce inseamna ca veti avea posibilitatea de a va bucura mereu de un miros placut pentru multe ore. In aceste conditii, puteti lua in calcul cumpararea acestui produs, daca veti dori sa va bucurati de un parfum persistent si care poate oferi multiple beneficii in utilizare.

Parfum BVLGARI Aqva pour HommeReferitor la parfum, mai putem adauga ca este unul spumant, plin de emotii pozitive, curat si foarte revigorant asemanator cu roua dimineatii. Acest parfum este unul destinat acelor barbati ce apreciaza foarte mult aptitudinile de auto control si pot avea mereu o gandire clara. In alta ordine de idei, compozitia proaspata poate retine bogatia tonurilor marine, aroma livezilor de portocale si o armonie perfecta intre patru elemente esentiale si anume, apa, pamant, aer si foc. Totodata, BVLGARI Aqva pour Homme se bazeaza pe prospetimea apei, pe tonurile ei naturale ce nu vor fi perturbate niciodata de nimic din exterior.

Aceasta aroma este una impresionanta din multe puncte de vedere. In aceste conditii, barbatii ce vor utiliza BVLGARI Aqva pour Homme vor avea posibilitatea de a trai intr-o armonie perfecta intre minte, corp si lumea exterioara. Acest barbat va avea un har innascut, iar datorita acestei caracteristici va avea mereu parte de armonie in viata. Barbatul ce va utiliza acest parfum, va avea posibilitatea de a cunoaste magiile naturii si a radacinilor ei, deoarece se va intoarce la elementele esentiale, legate de apa. De asemenea, cei ce vor utiliza acest parfum, vor avea incredere deplina in instinctele pe care le au si se vor baza de cele mai multe ori pe intuitie, cea care la va permite sa fie mereu calmi si distanti. Acest parfum, poate oferi de asemenea o energie interioara impresionanta, plina de miscari umane, ce va dezvalui mereu un barbat atent si multumit de sine.

Parfumul va va oferi posibilitatea de a va lasa purtati de valul sentimentelor si a senzualitatii iar experienta pe care o veti trai utilizand acest produs, va fi cu siguranta una minunata. Prin utilizarea sa veti avea posibilitatea de a descoperi o lume tacuta a apelor, plina de pace si echilibru. In alta ordine de idei, BVLGARI Aqva pour Homme este parfumul ce poate oferi tuturor barbatilor doza de incredere in sine de care au nevoie si un farmec aparte.

In situatiile in care veti simti nevoia unei reimprospatari marine, este indicat sa optati pentru acest parfum ce va oferi mereu o atingere delicata pentru corp. Utilizand acest parfum, veti avea posibilitatea de a va bucura de un fresh aromatic, parfumul fiind lansat de un parfumier renumit si anume de Jacques Cavallier in 2005. Principala sursa de inspiratie pentru acest parfum este reprezentata de cel mai nobil o.34788element al naturii si anume apa.  Aroma sa este una marina si poate fi utilizat oricand, fiind potrivita pentru un barbat energic si stapan pe sine. Notele de varf ale acestui parfum sunt cele de mandarin si portocal. Notele de mijloc sunt reprezentate de lavanda, alge marine, posidonia si santolina, iar notele de baza sunt cele de patchouli, cedru de virginia, note lemnoase si salvie.

Referitor la notele de varf pentru acest parfum, mai putem adauga ca sunt propagate cu ajutorul unor arome citrice de mandarin si flori uscate, insa dupa ceva timp aceste se vor diminua, pentru a lasa loc unor arome florale, printre care si posidonia. Aceasta planta poate fi regasita doar pe fundurile marilor adanci, iar utilizarea ei reprezinta cea mai potrivita alegerea a parfumierului ce a dorit sa atinga o aroma subtila si distincta, ce va aduce mereu aminte de infinitatea unui ocean.

BVLGARI Aqva pour Homme reprezinta de asemenea una parfum mereu misterios cu o aroma oarecum intunecata, indrazneata si plina de energie. Prin compozitia sa acest parfum este ideal pentru a sublinia masculinitatea in forma sa adevarata, dobandita prin experienta. Acest parfum este intr-adevar unul unic cu o rezistenta indelngata, recunoscut la nivel mondial si apreciat pentru ceea ce poate oferi. Orice barbat ce va dori sa se bucure de o experienta unica, poate lua in calcul utilizarea acestui parfum. Parfumul are ingrediente unice, iar acest lucru ia oferit imediat succesul pe care il are si in prezent fiind foarte apreciat la nivel mondial. BVLGARI Aqva pour Homme poate fi aplicat in zonele tinta, intr-o cantitate moderata, iar aroma sa va fi mereu una captivanta si energica. Cu siguranta doamnele si domnisoarele vor fi placut impresionate de mireasma puternica a acestui parfum, mai ales daca barbatii il vor utiliza pentru zona gatului si a pieptului. Astfel, este recomandata utilizarea acestui parfum pentru aceste zone, iar persistenta sa nu va lasa de dorit.