Parfumuri barbatesti care persista mult
in

Parfumuri barbatesti care persista mult

parfumuri-barbatesti

Toti barbatii sunt interesati de aceste parfumuri barbatesti care persista mult, deoarece isi doresc mereu sa fie inconjurati de un miros placut pe toata durata unei zile. Citind urmatoarele informatii, veti avea posibilitatea de a descoperi informatii importante si interesante despre acest subiect, pentru ca mai apoi sa luati cea mai potrivita decizie in ceea ce priveste achizitionarea. Cu siguranta, barbatii ce cauta solutii pentru cele mai persistente parfumuri au utilizat de-a lungul timpului o serie variata de astfel de produse. Pentru a gasi ceea ce va intereseaza, puteti lua in calcul posibilitatea de a tine cont de parerile unor persoane ce au utilizat deja anumite produse de acest tip si sunt pe deplin multumiti de persistenta parfumului. Pe de alta parte, este indicat sa tineti cont si de faptul ca pentru a va bucura de o persistenta indelungata, este necesar sa optati mereu pentru produse de o calitate superioara. In cazul in care veti face acest lucru, atunci veti avea mereu ocazia de a primi complimente din partea persoanelor din jur, ce vor fi impresionate in mod placut de mirosul ce va inconjoara.

Atunci cand veti utiliza un parfum si sunteti interesat de o persistenta indelungata, este indicat sa tineti cont si de faptul ca folosind o anumita esenta pentru o perioada indelungata simtul olfactiv se va obisnui, iar mirosul nu va mai percepe acea aroma. Astfel, in unele situatii este posibil ca mirosul sa fie prezent, insa dumneavoastra nu veti mai simti acest lucru. In alta ordine de idei, putem spune ca persistenta unui parfum este influentata si de anotimp sau de temperatura de afara. Alte elemente ce pot influenta persistenta sunt legate de vant sau de modul in care transpirati. Pentru a va asigura ca parfumul pe care il folositi inca se simte, puteti lua in calcul si varianta de a intreba o persoana daca parfumul utilizat inca mai persista, iar daca raspunsul va fi afirmativ nu va mai trebui sa va faceti probleme in acest sens.

Nu putem spune ca exista o reteta ce asigura o persistenta de durata a unui parfum pe piele, insa exista anumite lucruri pe care le puteti face pentru a va bucura de o persistenta mai indelungata. In aceste conditii, putem aminti si faptul ca pielea dumneavoastra va trebui sa fie curata inainte de aplicarea unui parfum. In aceste conditii, veti avea posibilitatea de a va bucura de o persistenta mai indelungata, fiind chiar indicat sa faceti dus inainte de a utiliza aroma preferata. Daca veti incerca sa ascundeti cu ajutorul unui parfum mirosurile neplacute ale corpului nu prea veti reusi acest lucru, deoarece exista posibilitatea ca efectul sa nu fie unul prea placut, iar mirosul poate fi modificat. Puteti lua in calcul si varianta de a cere sfaturile unui dermatolog pentru a alege cel mai potrivit parfum pentru pielea dumneavoastra. Este indicat sa faceti acest lucru mai ales in situatiile in care aveti unele alergii de piele.

Pe de alta parte, este indicat sa optati pentru aplicarea parfumului in zonele zonele de puls. Astfel, printre aceste zone, putem aminti gatul, incheieturile palmelor, incheieturile coatelor si genunchilor sau in spatele urechilor. In unele situatii puteti aplica parfumul si pe haine, insa foarte putin, deoarece majoritatea materialelor textile, au propritatea de a mentine mirosul destul de mult. Acest lucru poate deveni neplacut in unele situatii, ceea ce inseamna ca este mai degraba indicat sa utilizati parfumul doar pentru o zona mai ascunsa a hainei. Totodata, este indicat sa tineti cont si de faptul ca nu va trebui sa exagerati in ceea ce priveste aplicarea parfumului, deoarece acesta va trebui sa fie discret intr-o anumita masura.

Nu trebuie sa utilizati niciodata un parfum pe post de inlocuitor pentru deodorant sau antiperspirant, deoarece aceste produse servesc unor scopuri diferite. Trebuie sa utilizati concomitent produsele de acest tip, deoarece deodorantul are rolul de a spori efectul parfumului, deoarece poate elimina mirosurile neplacute ale pielii. In alta ordine de idei, este indicat sa tineti cont si de faptul ca hidratarea prelungeste in cel mai eficient mod efectul parfumului, deoarece acestea isi fac simtita prezenta in mediile bine hidratate. In cazul in care aveti o piele uscata, este indicat sa utilizati o crema sau un ulei de corp ce are proprietati hidratante. De asemenea, este indicat sa optati pentru produsele din aceeasi gama ca si parfumul, deoarece aceste seturi ofera o solutie excelenta in ceea ce priveste persistenta. Pentru a va asigura de faptul ca persistenta parfumul este cea mai potrivita, atunci este indicat sa optati pentru produsele unor case de parfumuri recunoscute in acest domeniu.

Despre parfum mai putem adauga ca reprezinta un accesoriu invizibil ce trebuie purtat de catre orice barbat, reprezentand una din cele mai eficiente arme in ceea ce priveste afirmarea sau seductia. Astfel, orice barbat, va avea posibilitatea de a se face remarcat intr-un mod placut in cazul in care va utiliza parfumul potrivit. Atunci cand veti achizitiona un parfum, este indicat sa tineti cont si de concentratia acestuia, deoarece numai in aceste conditii persistenta va fi cea dorita de dumneavoastra. Nu trebuie sa uitati nici de notele aromelor, iar acestea sunt impartite in patru mari categorii. Printre aceste arome, le putem aminti pe cele lemnoase, orientale, fresh si florale. In functie de dorintele si cerintele dumneavoastra, puteti lua cea mai potrivita decizie pentru a va bucura mereu de un parfum impresionant.

Avand in vedere toate aceste caracteristici veti avea ocazia de a opta pentru un parfum potrivit, indiferent de cerintele pe care le aveti. Exista multe alternative in acest sens, ceea ce inseamna ca orice barbat va avea ocazia de a gasi cel mai potrivit parfum pentru o persistenta cat mai indelungata. Din fericire brand-urile internationale din aceasta industrie propun solutii multiple in acest domeniu, iar calitatea perfumurilor nu va lasa niciodata de dorit. Pe de alta parte, preturile pe care va trebui sa le platiti vor fi foarte foarte avantajoase, ceea ce inseamna ca raportul calitate – pret este unul ideal.

Top 3 Parfumuri Barbatesti care persista mult

1. Paco Rabanne 1 Million

res_c6e092a084ebd97a0da410dadb7ebade_fullApa de Toaleta Paco Rabanne 1 Million reprezinta un parfum care poate starni mereu toate simturile, fiind cel mai important parfum pentru casa Paco Rabanne. Parfumul s-a bucurat de un succes foarte mare, inca de la lansarea sa cu succes din anul 2008. In continuare, putem spune ca apa de toaleta Paco Rabanne 1 Million este cel mai cumparat parfum, de pe piata celor pentru barbati.

emag Apa de toaleta Paco Rabanne 1 Million button
logo-aoro Apa de toaleta Paco Rabanne 1 Million button
elefant.ro-logo Apa de toaleta Paco Rabanne 1 Million button

 

2. Chanel Bleu de Chanel

185248-ZoomChanel Bleu de Chanel reprezinta alegerea ideala pentru un parfum al unui barbat elegant, rafinat si Chanel-Bleu-de-Chanel-barbatiinovator. Acest parfum a fost lansat pe piata in anul 2010, si de atunci s-a transformat intr-una din cele mai populare alegeri pentru publicul masculin iubitor de parfumuri. Succesul acestui parfum este unul recunoscut, iar acesta este si motivul principal pentru care tot mai multe persoane de sex masculin sunt interesate de aceasta marca de parfum.

emag Apa de parfum Chanel Bleu de Chanel button
logo-aoro Apa de parfum Chanel Bleu de Chanel button
elefant.ro-logo Apa de parfum Chanel Bleu de Chanel button

 

3. Jean Paul Gaultier Le Male

jean-paul-gaultier-le-maleApa de Toaleta Jean Paul Gaultier Le Male reprezinta un parfum oriental fougere pentru barbati si a fost lansat in anul 1995. Despre creatorul acestui parfum, putem spune ca este Francis Kurkdjian, cel care parfum-jean-paul-gaultier-le-malede-a lungul timpului si-a creat un nume in industria internationala a parfumurilor. Notele de varf ale acestei ape de toaleta sunt reprezentate de pelin, lavanda, menta, bergamot si cardamon.

emag Apa de Toaleta Jean Paul Gaultier Le Male button
logo-aoro Apa de Toaleta Jean Paul Gaultier Le Male button
elefant.ro-logo Apa de Toaleta Jean Paul Gaultier Le Male button