17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta
in ,

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

In mod oficial a venit momentul acela din an in care renuntam la parfumul obisnuit si incercam sa gasim o noua mireasma care sa ureze bun venit toamnei ce ne bate la usa. Sezonul acesta este despre aromele racoroase, vaporoase,care se simt precum o adiere blanda ce ne calmeaza simturile. Doar pentru ca se afara se racoreste nu inseamna ca trebuie obligatoriu sa alegem doar notele calde si lemnoase. Cateodata alegerile florale delicate pot reprezenta vacanta de vara perfecta pastrata intr-o sticluta fermecata care sa ne ajute sa trecem mai usor peste lunile mohorate ce ne asteapta.

1. Valentino ‘Donna’ Perfume for Women

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

Este un parfum floral oriental lansat pe piata in 2015 dar care ramane atemporal prin notele de bergamota, trandafir bulgaresc si stanjenel, note de varf si mijlocii, completate prin notele de baza de patchouli, vanilie si pielarie care parca ne transporta intr-o romanta veche.

2. Tom Ford ‘Oud Fleur’ Perfume

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

Este un parfum lemnos citric din clasa de lux unisex perfect pentru sezonul rece datorita senzualitatii care intoarce capete prin notele de agar, patchouli, trandafir, lemn de santal si rasina. Ramane alegerea perfecta pentru cei deopotriva independenti si puternici.

3. Jo Malone London ‘Mimosa & Caradmom

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

Este un parfum floral, oriental unisex a carui compozitie delicata si jucausa te va binedispune pe parcursul intregii zile. Notele de tonka, mimoza si cardamon au transformat acest parfum in unul din cele mai vandute ale sezonului.

4. Yves Saint Laurent ‘Black Opium’ Perfume

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

Este un parfum de dama oriental condimentat din gama de lux lansat in 2014.Fascinant si intoxicant prin contrastul realizat prin notele introductive de cafea amara si vanilie dulce aluneca inspre buchetul florilor albe completate in final de eleganta si misterul aromelor lemnoase de cedru.Este o noua generatie de parfum-gurmand menit sa iti trezesca simturile cu fiecare nota contrastanta.

5. CHANEL ‘Chance’ for Women

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

In stilul chypre floral ne sugereaza in note fresh si senzuale sa ne urmam convingerile si sa privim incercarile vietii intr-o lumina romantica. Destinat astfel doamnelor visatoare ne este prezentat in trei variante care imbina elemente picante, dulci si senzuale. Se disting piperul roz, ananasul si lamaia energizand inima delicata a parfumului alcatuita din iasomie, zambile si iris. Notele de baza din patchouli, mosc alb, vetiver si chihlimbar ne conving de vitalitatea debordanta a acestui parfum.

6. Flowerbomb Perfume Fragrance by ViktorRolf

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

Este un parfum oriental floral persistent sofisticat si exploziv. Unul din cele mai apreciate parfumuri in anul acesta este potrivit pentru orice sezon. Ne surprinde simturile printr-o combinatie exotica de citrice precum mandarina si portocala care se transforma apoi in aromele blande de trandafiri, frezie si iasomie, culminand cu notele de baza de patchouli, casmir si chihlimbar.

7. Versace ‘Bright Crystal’ Perfume

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

Este un parfum floral- fructat de dama. Cristalin prin acordurile de gheata este prezentat intr-o sticla glamour menita sa sublinieze feminitatea si unicitatea lui. Notele proaspete si dulci de rodie si yuzu sunt echilibrate cu flori de bujor, floare de lotus si magnolie si incalzite cu ambra si mosc rezultand un amestec floral subtil ca o atingere calda de soare varatic.

8. Chanel ‘Coco Mademoiselle’

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

Este un parfum chypre floral misterios si sofisticat realizat din ingrediente pretioase si destinat doamnelor care prefera eleganta si luxul dar debordeaza de senzualitate. Notele de varf sunt bergamota, portocalele si grapefruit-ul sicilian ce formeaza preludiul perfect pentru cadrul romantic pictat de extractele de trandafir si iasomie si completat prin notele de baza de mosc alb si vanilie de Bourbon, vetiver de Haiti si patchouli indonezian. Perfect pentru femeia moderna si curajoasa acest parfum este alegerea sexy pentru orice ocazie.

9. Yves Saint Laurent ‘Mon Paris’

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

Este un parfum chypre fructat de dama lansat in 2016 ale carui arome delicioase de fructe evoca farmecul ‘Orasului Iubirii” . Notele stralucitoare de varf precum capsuna, zmeura, para, portocala si mandarina preced inima romantica din flori albe invaluita de cedru, mosc alb, patchouli si vanilie ce reprezinta notele de baza. Mon Paris este versatil, sarmant si miroase a iubire.

10. Dolce & Gabbana Velvet Love

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

Este un parfum de dama floral lansat in 2011. Parte din colectia Prive, este destinat femeii asumate, puternice si elegante care se identifica cu un parfum luxos precum acesta. Notele de garoafa, ylang-ylang si piper ii confera un aer sofisticat si natural totodata.

11. Jo Malone London ‘Wood Sage & Sea Salt’ Perfume

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

Este un parfum aromatic unisex care ne propune o evadare din rutina cotidiana si ne transporta pe malul apei unde valurile inspumate se sparg de stancile ancestrale imbogatind aerul rece de miresmele marine. Algele marine, ambrette, salvia,sarea de mare, fructele uscate si moscul alb sunt ingredientele unei experiente senzoriale menite sa trezeasca spiritul. Iubim acest parfum deoarece este o aroma bogata ce imbina excelent tonurile minerale cu cele de salvie pentru un miros proaspat.

12. Tom Ford Private Blend ‘Neroli Portofino Acqua’

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

Este un parfum citric aromatic unisex din gama parfumurilor de lux. Producatorul ne aduce din Tunisia neroli-ulei esential din flori de portocala amara, din Italia bergamota, din Sicilia lamaie, mandarina galbena si lavanda care alaturi de mosc alb si lemn ambrat sunt o adevarata invitatie la sticla in atmosfera Rivierei Italiene. Vibrant si stralucitor este alegerea ce te lasa sa iti doresti mai mult.

13. Estée Lauder Modern Muse Le Rouge

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

Este un parfum oriental floral fructat gandit ca un contrast provocator intre doua acorduri distincte- roze de mai si trandafir bulgaresc imbogatiti de aroma fructelor coapte precum zmeura si coacazele rosii realizand o esenta seducatoare cremoasa si catifelata-ce lasa o amprenta olfactiva duala.Este o adevarata inovatie in designul parfumurilor la fel de complex si fascinant precum femeia care l-a inspirat.

Estee Lauder Modern Muse le Rouge Gloss

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

Este varianta glossy de parfum chypre fructat de dama din aceeasi colectie de lux Le Rouge. Aromele prezente sunt de fructe suculente precum visine si mandarine, flori precum trandafirul sau iasomia, un praf de piper roz si vanilie, vinil, pielarie, lemn inchis si miere.O alegere de zi pentru femeile cu sex-appeal ce nu trec neobservate.

Modern Muse NUIT

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

Pentru seara Estee Lauder ne propune Modern Muse NUIT – parfumul oriental lemnos este intruchiparea farmecului si seductiei.Inspirat de opulenta misterioasa si luxul intens, parfumul exploreaza latura intunecata a femeii prin notele puternice si provocatoare de rom din mijlocul bogatiei uleiului de iasomie ce confera o perspectiva moderna laturii feminitatii salbatice. Note precum chihlimbar pretios si mosc senzual sporesc alura luxoasa a acestui parfum de neuitat.

14. Maison Francis Kurkdjian Aqua Vitae

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

Este un parfum aromatic unisex si este descris ca o atingere magica ce invaluie pielea si relaxeaza corpul.Aceasta apa de parfum faureste o legatura invizibila intre caldura zilelor trecute si prospetimea noptilor ce vor urma.Luxul este evidentiat aici prin ingredientele pretioase alese cu grija: mandarina din Sicilia, lamaie din Calabria, boabe de tonka din Brazilia, magnolie, lemn de guaiac, infuzie de vanilie si lemnul vietii.

Baccarat Rouge 540

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

Pentru aniversarea a 250 de ani de existenta a Casei Baccarat
Francis Kurkdjian a realizat “ o alchimie poetica” asa cum el insusi isi descrie apa de parfum Baccarat Rouge 540. Mestesugul adus la rang de arta, acest parfum floral lemnos se odihneste pe piele precum o adiere de cedru,sofran si iasomie, ambrata si lemnoasa.

Maison Francis Kurkdjian A La Rose

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

Pentru egoistele ce nu isi doresc sa imparta parfumul cu un barbat, Francis Kurkdjian a creat “À la rose” o apa de parfum ca o declaratie de dragoste adusa feminitatii.Parfum floral, este realizat din doua tipuri de trandafiri- Damascena din Bulgaria si Centifolia din Grasse inviorate cu grija de un amestec citric din bergamota, portocala si lamaie in notele de top. Notele prafuite florale se imbina intr-un buchet de roze si violete catifelate in timp ce notele de baza intaresc caracterul lemnos al tonurilor de cedru.

15. Elie Saab ‘Le Parfum’

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

Este un parfum de dama din flori albe cu o nota de lemn cald. Ingredientul principal este floarea de portocal african,ca nota de varf clara si senzuala ce descrie tabloul copilariei faimosului designer libanez pe costa Mediteranei. Acordurile citrice sunt urmate de iasomie si sambac si asezate pe o baza compusa din note de trandafir, patchouli, lemn de cedru si miere desavarsind astfel prin eleganta si rafinament un parfum proaspat si seducator.

16. Miss Dior Eau de Parfum

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

Este un parfum de dama chypre floral lansat in 2017 si considerat de parfumieri drept un nou clasic perfect pentru toate ocaziile. Fermecator si captivant intruchipeaza spiritul tanar prin notele de citrice ce se combina cu iasomia si trandafirul completate de baza din lemn de santal, vetiver si patchouli.Este un parfum atemporal pentru femeia indrazneata si vesnic indragostita.

Miss Dior Absolutely Blooming

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

Este varianta sexy, pasionala si moderna propusa de Casa Dior alaturi de parfumierul Francois Demachy. Este un parfum floral fructat a carui nuanta de roz se potriveste de minune cu aroma ingredientelor din notele de de varf -rodie, zmeura, coacaze negre, piper roz dar si cu mireasma dulce a florilor de bujor si trandafir de mai din inima parfumului temperate de o baza din mosc alb.Este destinat femeilor pozitive, energice si indragostite de viata.

17. Twilly d’Hermès Eau de Parfum

17 Parfumuri de dama in trend toamna aceasta

Este un parfum floral lemnos lansat in 2017 si inspirat de celebrele esarfe de matase inguste si colorate twilly. Parfumul se doreste a fi optimist, tineresc si proaspat fara a fi insa unul mediocru. obisnuit.In crearea lui parfumierul Christine Nagel s-a inspirat de spiritul liber, indraznet si imprevizibil al tinerelor domnisoare. Efervescenta parfumului se remarca de la primele note de ghimbir urmate apoi de inima de tuberoza menita sa domoleasca ardoarea ghimbirului. La baza parfumului regasim lemnul de santal si vanilia ce parca ne soptesc romantic : la vita e bella!

Makeup ≈ 258 RON
Notino ≈ 607 RON
Elefant ≈ 463 RON
Emag ≈ 519 RON
Douglas ≈ 273 RON
Sephora ≈ 698 RON