Cum alegem parfumul potrivit?
in

Cum alegem parfumul potrivit?

cum-sa-alegi-un-parfumMulte persoane sunt in cautarea unui raspuns pentru aceasta intrebare, indiferent daca vorbim despre barbati sau femei. Ambele categorii sunt pe deplin interesate de produsele de ingrijire personala de acest tip. Atunci cand veti dori sa optati pentru un parfum potrivit nu este indicat sa luati decizia finala doar dupa ceea ce veti vedea. Flaconul poate arata impecabil insa cel mai important lucru este sa miroase potrivit, in functie de dorintele pe care le aveti. Pentru a testa un parfum, este indicat sa il aplicati in zonele intense, unde pulseaza cel mai tare sangele, de obicei la incheietura mainii. Nu trebuie sa inspirati imediat, deoarece este indicat sa asteptati 10 – 15 secunde pentru a se evapora izul de alcool, cel care va poate insela asupra adevaratului miros al parfumului.

Despre contactul parfumului cu pielea, putem spune ca este cel ce va poate arata adevarata fata a unui parfum. In aceste conditi, veti avea posibilitatea de a vedea daca acel parfum este intr-adevar compatibil cu cerintele pe care le aveti. In cazul in care sunteti o persoana foarte riguroasa in ceea ce priveste achizitionarea unui parfum, este indicat mai intai sa cunoasteti un parfum inainte de achizitionare. Astfel, trebuie sa il testati in conditii reale si nu este indicat sa va frecati incheieturile mainilor dupa aplicare, precum fac domnisoarele cochete, deoarece asa nu veti face altceva decat sa alterati bogatia de arome ale parfumului.

Totodata, in alegerea celui mai potrivit parfum, nu este indicat sa incercati mai mult de trei parfumuri unul dupa altul. Acest lucru este indicat deoarece nasul nostru nu poate suporta mai multe mirosuri fara a juca feste in ceea ce priveste adevaratul miros al unui parfum. Daca veti testa mai multe parfumuri, dupa 2 – 3 este indicat sa asteptati un timp pentru revenirea simtului olfactiv. In acest tip va puteti
plimba sau puteti discuta cu angajata magazinului de parfumuri, despre parfumurile noi aparute pe piata. Apoi, dupa ce veti sti care este cel mai potrivit parfum pentru dumneavoastra in functie de gusturile pe care le aveti, puteti lua in calcul si varianta comoda si confortabila de a comanda parfumuri din mediul online. Nu va mai trebui sa va deplasati la magazinele din oras si sa mirositi multe parfumuri pana veti sti ce se potrivite cu dumneavoastra, deoarece acum lucrurile vor fi mai simple. Stiind care sunt preferintele avute in materie de parfumuri, puteti comanda linistiti de pe internet produsele dorite.

maxresdefault

In decizia pe care o veti lua pentru achizitionarea unui parfum, un rol foarte important este jucat si de stadiile parfumului. In cadrul acestor stadii, putem aminti de notele inalte, notele medii si notele joase. Notele inalte ale parfumului sunt cele resimtite imediat la aplicarea parfumului pe piele, insa adevarata vraja a acestuia se dezvaluie odata cu notele medii. Tinand cont de toate aceste detalii, veti avea posibilitatea ca in perioada urmatoare sa luati cele mai bune decizii in legatura cu achizitionarea unui parfum. Aceste informatii se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor aflati in cautarea celui mai potrivit parfum.